KiemeltMotorokMotorozás

Nők vagyunk motoron is

Németh Angéla nők motoron

Mi nők érdekesek vagyunk. Olyan sok dolgot tudunk már elvégezni, hogy egyes férfiak szemében félelmetesnek tűnünk.

Gondolat ébresztőnek szánom írásomat

Pont egy éve vizsgáztam korlátlan A jogosítványból. A baráti köröm egyik férfi tagja mondta is, hogy eddig is féltek tőlem a férfiak, nincs is párom, de ezek után majd azt gondolod, hogy könnyebben kapsz társat. Kicsit még fel is húztam magamat ezeket hallva.

Mára tényleg el kell gondolkodnom, hogy fociedzőként és motoros nőként tényleg félelmetes vagyok? Nem érzem magamat annak, de tényleg megélek a jég hátán is. Figyelek magamra, korom ellenére, sokan azt mondják, letagadhatok pár évet. Modern felfogással, kedvességgel, realitással.

[wpdiscuz-feedback id=”231apzv2p2″ question=”Félelmetes lehet egy motoros nő?” opened=”0″]Félelmetes lehet egy motoros nő?[/wpdiscuz-feedback]

És ezeket a sorokat mosolyogva írom. Kicsit vita indítóként is, de mindemellett segítséget várva. Lehetnek vélemények, lehetnek gondolatok, de mindenki lelkére bízva a vissza fele jövő gondolatokat.

Itt egy motor, ami már egy látvány, már a beöltözés is egy figyelmet felkeltő dolog. Csinosak vagyunk, motoros ruha ellenére is. Mindig is álmom volt, hogy leszállok a motorról, leveszem a bukósisakot és megmozgatom a hajamat, persze nőiesen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Félelmetesek vagyunk? És megint mosolygok. Hatalmas integetéseket kapok. Lehet, hogy mást is a fejekben, de azt „hálistennek” nem látom, és tényleg most már nevetek.

Nők vagyunk motorral és motoron is! Sok férfi bizonyosan csodálattal néz ránk, lehet, hogy irigységgel is.

De akkor is meg lehet minket szólítani, kávéra elhívni, beszélgetni velünk.

Ez felhívás táncra.

Motoros nők vagyunk, vagányak és tűzről pattantak, de nők. Minden betűt nagybetűvel írva: NŐK.

Meg tudjuk szerelni a motor egyes részeit, de csak azért, mert érdekel minket a motorozás e részei is. De nők maradunk, minden porcikánkkal, minden bájunkkal, mosolyunkkal és a mindennapi gondjainkkal, amik vannak másoknak is.

Nézz be a fórumunkba és beszélgess a tagokkal!

Tudunk motort vezetni, megtanultuk, és szeretjük. Más mást végez szívesen. Ők is és mi is nők vagyunk. Ha kell mi is magas sarkúban, csini ruciban, de a motoros szerelésnél nekem nincs vagányabb. Már, amikor a motort indítom és hallom a hangját átszellemülök, elindul az a fajta érzés, hogy induljunk.

De nők maradunk és vállaljuk mi motoros nők, hogy a motoros ruhát felvesszük, felülünk a motorra, sztendert felkattintva, visszapillantóba tekintés, sebességváltókart behúz, egyes sebesség kattanása és a gázkar fordítása. És ezt az érzést, akárhányszor is ülök fel a motorra, büszkeséggel teszem.

Olvass még több cikket motoros nőkről!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

One thought on “Nők vagyunk motoron is

  • Férfiként.

    A párkeresés alapja; nyugodtan lehet vadmacska, csak Nekem tudjon dorombolni… 🙂

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük