fbpx

Nem mosta el az eső a második Canni-bált

canni bal 2018 a 4Sisaktartó versenyünk győztese Márk 25 percig tartotta a kupakot, „ Csak a pálinka adhat erőt, és mindent legyőző akaratot!” Márk, ne feledd, hogy nyertél nekünk 10 liter szekszárdi kadarkát Töröktől!

Szponzoraink felajánlásaiból díjaztuk a versenyek résztvevőit és győzteseit, valamit tombolán osztottuk ki felajánlásaikat. Köszönjük szépen Masculan, Symple Great Shop Kft., Garai kerékpár bolt, Haslinger üzem, Pamut Labor (rengeteg bulipólóért), CSAM (köszi NaNa a pólókat nektek is), Rider 13 – Bázis Motor, Pumigumi, Baroccoo Tattoo, Sudár Ablak, Dunavecsei Italdiszkont, Malom Mozi Kecskemét.

Első koncert előtt és után húztuk a tombolát. A The Vermonas együttes indította az estét, majd kisorsoltuk a fődíjat, egy saját készítésű Cannibal Babbert. Sokan vettek tombolát, hogy övék lehessen ez a kis fapados seggköszörű. Mondjuk aki látta, belezúgott. Ügyes volt az építő: Simi.

Nem is kerülhetett volna jobb helyre, egy kunszentmiklósi kissrác kapállózott a tombolájával, de megszólalni nem tudott, mondom gyere öcsi, mi van nálad Összenéztük és gratuláltam a nyereményéhez. Azt mondta, még nem motorozott. Pedig most muszáj lesz! Segítettünk neki gurulni pár métert, aztán Dumbfound koncert közben míg Beton Bandi bátyámék nyomták a rock n’ roll-t, apuka teljes extázisban rótta a köröket nyereményükkel, fia pedig hasonló állapotban szaladt utána.

canni bal 2018 a 10Innentől a zenéé lett a főszerep. A Renitens Rock Band parádézott, amíg ki nem hullott a közönség, a pincében pedig pirkadatig folyt a rock-karaokee, rockdisco.
Mire letettük volna a fejünk, már mindegy volt, éledezett a nép, vasárnapra a nap is újra visszatalált, és mindenki azzal távozott, hogy jövőre is találkozzunk it!
Ha minden jól megy jövőre szebb időben és két napig áll a bál. Addig is, aki többet szeretne tudni rólunk, követhet minket a Road Cannibals Mbt. Facebook oldalunkon.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x