Mit eszel a fesztiválon?
A szabadtéri bulikon, ahol adott a sátorozás, a haverok, a pia, a nagy kérdés sokszor az, hogy mondjuk bográcsozz vagy a helyszínen vedd meg a méregdrágán eladott kaját.
Amikor még évekkel ezelőtt nagy társasággal mentünk a motoros találkozókra, inkább vittünk alapanyagot a jó magyar bográcsos ételeknek, mint mondjuk slambuc, pörkölt és így tovább.
Olcsóbban kijött az ember, ami a ennivalót illeti, és együtt főzni amúgy is buli a haverokkal. Reggelire pedig a helyi kis boltban pár kifli, felvágott, paradicsom, paprika, mindig tökéletesen elég volt.
Van, aki azon az elven van, hogy ha már egyszer elmegy bulizni, ne kelljen a főzéssel vesződnie, ott állnia órákig, míg elkészül a kaja.
Ezt a verziót is kipróbáltuk, de párszor ráfáztunk, mint például a csak 3/4 részt megsült rántottával, amit utána egy kiskutyának adtunk, de még neki sem kellett…
Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik. Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé! Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book. |
Az árakról nem is beszélve, hiszen az árusok nagyon jól tudják, hogy az emberek megveszik a fesztiválon a sült kolbászt egy ezresért.
Fotó: www.mindmegette.hu
Te melyik verziót szoktad választani?