fbpx

Két motoros rendőr ütközött egymásnak

motoros rendorbalesetEgy kerékpáros fedélzeti kamerája véletlenül rögzítette az esetet, amikor két motoros rendőr motorja összeakadt, és egymásra borultak. A videót azóta már több mint 35 000-en látták.

 

Katman, aki az Onus News Service YouTube csatornát üzemelteti, nem kicsi elégtételt érzett, amikor rájött, hogy a kerékpárjára szerelt kamerája teljes egészében rögzítette az esetet, amint két motoros rendőr épp pórul jár. Egyikük olyan szorosan próbált befordulni társa mellé egy benzinkút parkolójában, hogy a két motor egymásba akadt, és dominóként dőltek el.

Katman, aki a dél-kaliforniában él és onnan töltögeti fel leleplező videóit az internetre, Torrance városkában rögzítette az esetet. Miután egy harmadik motoros rendőr segített felállítani a két felborult motort, a kamerás nem is bírta ki beszólás nélkül:

– Srácok, ugye nem ittatok? – kérdezte.
– Mit gondolsz? – válaszolta az egyik rendőr.
– Nem tudom… mit szólnátok egy szondához?

A rendőrök nyilván nem örültek a közönségnek – pláne, ha tudták volna, hogy a világhálóra is felkerülnek – de végül a felek udvariasan elköszöntek egymástól.

Nézd meg a videót itt:

Persze azt nyilván Katman is tudta, hogy a rendőrök sosem fújnák meg a szondát, hiszen – még ha ittak is – nem szolgáltatnának bizonyítékot saját maguk ellen.

Te motoroztál már ittasan? Szerinted a rendőrök alkoholos befolyásoltság alatt álltak vagy csak véletlen baleset volt?

Ha van véleményed, oszd meg velünk az ittas vezetésről szóló fórumban!

 

Forrás: Pinac

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x