fbpx

Mit eszel a fesztiválon?

bogracs fesztivalA szabadtéri bulikon, ahol adott a sátorozás, a haverok, a pia, a nagy kérdés sokszor az, hogy mondjuk bográcsozz vagy a helyszínen vedd meg a méregdrágán eladott kaját.

Amikor még évekkel ezelőtt nagy társasággal mentünk a motoros találkozókra, inkább vittünk alapanyagot a jó magyar bográcsos ételeknek, mint mondjuk slambuc, pörkölt és így tovább.

Olcsóbban kijött az ember, ami a ennivalót illeti, és együtt főzni amúgy is buli a haverokkal. Reggelire pedig a helyi kis boltban pár kifli, felvágott, paradicsom, paprika, mindig tökéletesen elég volt.

Van, aki azon az elven van, hogy ha már egyszer elmegy bulizni, ne kelljen a főzéssel vesződnie, ott állnia órákig, míg elkészül a kaja.

Ezt a verziót is kipróbáltuk, de párszor ráfáztunk, mint például a csak 3/4 részt megsült rántottával, amit utána egy kiskutyának adtunk, de még neki sem kellett…

Az árakról nem is beszélve, hiszen az árusok nagyon jól tudják, hogy az emberek megveszik a fesztiválon a sült kolbászt egy ezresért.

Fotó: www.mindmegette.hu

Te melyik verziót szoktad választani?

 

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x