EseményekMotorverseny

Minden idők legjobb motoros gladiátorai

 

Ahogyan azt Kökényesi György megjósolta a sajtótájékoztatón, a magyarok esélyesek, sőt előnnyel indultak a külföldiekkel szemben a különleges padlón. Szvoboda Bence a szombati nap abszolút győztesének tekinthető. Még egy gyors kerékcserét is átvészelt a magyar sztár. A dobogón büszkén sorakoztak fel mellette nagy kedvenceink, Pető Ádám és Déczi Balázs is.

A tavalyihoz hasonlóan idén is a mi himnuszunk törte meg a legtöbbször a csendet, bár azt nem mondanám, hogy nem kellett a magyaroknak küzdeni azért, hogy maguk mögé utasítsák ellenfeleiket, hiszen elég combos volt a mezőny.

 

Ne feledkezzünk meg Tóth Ádámról sem, aki olykor-olykor stílusosan repült jó pár métert, mindezek ellenére fittyet hányt fájdalmaira és körökön át gyalázta a népet.

A szombati előfutam után Grillmayer Gábor motoros csizmáját gipszre cserélte. Fiatal csapattársát és egyben a mezőny egyik legfürgébb versenyzőjét, Pető Ádámot hajkurászta Grill. A kisasztal lett a kergetőzés vége, túl közel kerültek egymáshoz és Gábor első kereke megakadt Ádám hátsó abroncsába. Pető megúszta, de a sokszoros teremcross bajnok lábközépcsont-törést szenvedett. Ádám egyébként egy év alatt fejlődött fel amatőr kategóriából nemzetközi szintre, tavaly és idén is bezsebelt kategóriájában jó pár elég komoly eredményt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Magyar, szlovák, osztrák, bolgár, szlovén, román és svájci bajnokok is motorra pattantak a SYMA-ban. Velünk volt többek közt a fiatal Höllbacher Lucas, Dani Müller, Nastran Uros és Angel Karanyatov is, aki jó párszor megviccelte Tóth Ádámot a ringben. Én figyelemre inteném a szemtelen fiatalokat, Ádám minden bizonnyal egy nagy lecsapásra tartogatja erejét a jövőben, hiszen Nyíregyházán és Budapesten is hagyta nyerni a srácokat.

A hölgyeket idén csak Höllbacher Laura képviselte, ám a mezőny egy szem női tagjaként is elmondhatjuk róla, hogy zavarba ejtően jól motorozott.

Még több kép a galériában!

super moto cross 2013 24super moto cross 2013 38super moto cross 2013 40super moto cross 2013 51super moto cross 2013 41

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük