EseményekHírekMotoros találkozó

Januárban mutatja be a Harley-Davidson 2023-as új modelljeit

Harley-Davidson 120 éves évfordulóA Harley-Davidson 2023. január 18-án mutatja be a 2023-as motorkerékpár-kínálatát, és a 120 évfordulós Harley-Davidson Homecoming részleteit. Minden újdonságot élőben közvetítenek a Harley-Davidson.com oldalon.

“2023 a Harley-Davidson 120. évfordulója, amely során tisztelgünk gazdag örökségünk előtt, ünnepelünk rajongóinkkal és motoros közösségünkkel, valamint bemutatjuk legújabb motorkerékpárjainkat és termékkínálatunkat” – mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke, elnöke és vezérigazgatója. “Kérem, csatlakozzon hozzánk, amikor izgalmas új modellbemutatókkal indítjuk 120. évfordulónkat, és bepillantást engedünk abba, hogy mit tartogatunk az előttünk álló, mérföldkőnek számító évre”.”

A 2023-as új Harley-Davidson motorkerékpárok, az Eredeti Harley-Davidson kiegészítők, valamint a Harley-Davidson MotorClothes felszerelések és ruházati cikkek első hulláma január 18-án kerül bemutatásra, és ezt követően lesz elérhető a hivatalos Harley-Davidson márkakereskedésekben.

Budapesten rendezik meg a Harley-Davidson 120. évfordulóját 2023-ban

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 2023-as Harley-Davidson Homecoming rendezvény négy napot tölt majd meg zenével, ételekkel és motorkultúrával Milwaukee több helyszínén 2023. július 13-16. között, az európai rendezvénynek pedig Budapest ad otthont 2023. június 22-25. között. A szórakozással, a tervezett eseményekkel, a helyszínekkel, a jegycsomagokkal és a szállással kapcsolatos részletek január 18-án jelennek meg a H-D.com oldalon, ahol a látogatók feliratkozhatnak a Homecoming folyamatos frissítéseire is.

 

Címlapfotó: scherpzinniger

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük