fbpx

Tudtad, hogy Liz Taylor is motorozott?

liztaylorA legendás márka vásárlói közt szép számmal akadtak híres emberek.

A Harley-Davidson több, mint 100 éves történelme során kiszolgáltak már tévésztárokat, filmsztárokat, és olyan, elsőre átlagembernek tűnő vásárlókat is, akik végül komoly hírnevet szereztek motorjuknak köszönhetően.

Az első nő például, aki Harleyt vezethetett nem más, mint Janet Davidson, a három alapító nagynénje, aki unokaöccseit végig támogatta a vállalkozásukban. Sőt mit több, Janet művészi képességeit is kamatoztathatta: Ő készítette az első darabok festését.

Janet nyomdokaiba pedig százával léptek a csajok: 1929-ben Vivian Bale motorjával 8000 kilométert tett meg egy túra során. Egy ekkora túra még napjainkban is sok kihívást rejt magában, így Vivianre joggal lehet büszke mind a H-D, mind mi, csajok.

Két legendás filmsztár is a Harleyk megszállottja lett.

A tegnap elhunyt Elisabeth Taylor jó barátjától, Malcolm Forbestól kapta motorját, melynek neve Purple Passion (Bíbor Szenvedély) volt. Az a szóbeszéd járja, hogy Forbes Elizabeth szemszínéhez választotta a motort. Ám nem csak Liz Taylor ült Harleyn!

Bridget Bardot annyira magával ragadta a harleys életérzés, hogy egy dalt is felvett, ami a motorról szól.


Brigitte Bardot – Harley Davidson – 1968 by couleurdefrance2007

CsamShop motoros pólók 2023 május

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x