fbpx
Hírek

A motoros ahol tud, segít

csam naptar cimlapVégre elkészült a 2015-2016-os jótékonysági naptárunk, amit webáruházunkon kívül több helyszínen is megvásárolhatsz. Mindjárt elárulom azt is, hogy hol.

A pénteki dedikálós bulira még csak pár száz naptárat tudott prezentálni a nyomda, de a jelenlévőknek és az előrendelőknek így is elég volt. A maradék csak hétfőre készült el, de azóta tagjainknak köszönhetően már többfelé is megvásárolható. A dedikálós buli képeit itt nézheted meg.

A 12 dögös motoros csaj ezúttal a Pilisvörösvári Önkéntes Túzoltó Egyesület szertárában pózolt a motorok mellett, autentikus környezetben. Ahogy azt már korábban is írtuk, a naptár teljes bevétel valamint a támogatóink hozzájárulásával az egyesület munkáját segítjük.

Helyek, ahol a naptár megvásárolható

  • CsaM webshop http://csajokamotoron.hu/naptar
  • Energia Fitnesz 1183. Bp, Ráday G. út 27.
  • Redhot-motors 1181.Bp., Üllői út 347.
  • Benzínkút 2170 Aszód, Falujárók útja 44.
  • Susi Szalon Sopron, Lackner u. 48. 2.em. 256/A

 A Csajok a motoron nem az egyetlen motoros közösség, amely jótékonysági akciókban vesz részt:

Idén a Harley-Davidson Budapest is csatlakozott a Babtista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójához, a „Cipősdoboz akcióhoz”, amely a szegény sorsú kisgyermekek Karácsonyát kívánja szebbé tenni. Ha te is szívesen segítenél, KATTINTS IDE!

Az RMC motornál a tavalyi nagysikerű kezdeményezésen felbuzdulva az idén ismét játékgyűjtést szerveznek a Mikulásgyárnak! Ajándékutalvánnyal buzdítják vásárlóikat, hogy gyűjtsék, a játékokat, amelyeket aztán bedobozolva, december 19-én beszállítunk a központi gyűjtőhelyre, a Hősök Terére!

Ezen kívül az üzleteik decemberi bevétele alapján segítenek a Gyermekélelmezési Alapítványnak, hogy szebbé tegyék a karácsonyt sok, szegény sorsú Gyereknek. A honlapon szereplő hírből megtudhatod a pontos részleteket!

De ezzel még nincs vége a motorosok jótékonysági akcióinak. A MOTaMOT Alapítvány Motoros Árvák Karácsonya néven SMS kampányt szervezett. A gyűjtés célja az elhunyt motorosok hátrahagyott árváinak támogatása anyagilag. Küldj te is egy SMS-t! A részleteket megtudod az alapítvány rajongói oldalán. rmc mikulasmotoros arvak karacsonyaharley ciposdoboz

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x