fbpx
HírekCsajokMotoros divat

Egyedi ülés a nagyobb komfortért: SoMoTo üléskárpit

somoto karpit 3Te is ismered azt az érzést, amikor a kényelmetlen, vagy kevésbé komfortos ülés miatt sűrűn meg kell szakítanod az utad?

Léteznek eleve kényelmesebb üléssel készülő motorkerékpárok is, de ezek esetében is csak egy nagy darabszámban gyártott, konfekció méretekkel és kialakítással bíró alkatrészről beszélhetünk. Ha igazán nagy távokat szeretnénk motorunkkal megtenni a lehető legnagyobb kényelemben, célszerű az ülést saját igényeinkhez, méretünkhöz igazíttatni.

Somogy Gábor cége, a SoMoTo Kárpit kizárólag motorkerékpárok üléseinek kárpitozásával, és annak komfortosításával foglalkozik. A vállalkozás vezetője is közel 20 éve gyakorló motoros, így pontosan tudja, mi az, amit egy igazán profi ülésnek tudnia kell.

Abban az esetben, ha egy motorkerékpár gyári ülése nem nyújtja a megfelelő kényelmet, akkor a legjobb, amit tehet tulajdonosa, hogy a SoMoTo által kínált, személyre szabott megoldást válassza.

A legtöbb esetben a gyári ülés ergonómiailag nem megfelelő sem a vezetőnek, sem utasának, így a kellemetlenségek miatt a motorozás könnyen veszít élvezeti értékéből.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az ülések módosítására több lehetőség is van, melyek eredményeképpen az komfortosabbá és egyedi kialakításúvá válik. A teljes átalakítás során az ülések minden tekintetben módosulnak, és a jövőben biztosítani fogják a maximális kényelmet. Akárcsak egy személyre szabott ruhadarab, a korrekció során a motorkerékpár ülése is felveszi használója formáját, így ennek köszönhetően jelentősen megnöveli a nyeregben tölthető időt.

Ha érdekel ez az egyedi megoldás, kattints a SoMoTo honlapjára az elérhetőégekért! Megrendeléshez pedig töltsd le és nyomtasd ki az alábbi kupont, és egyedi ülésedet 10% kedvezménnyel rendelheted meg!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x