fbpx

Csapass divatosan!

A KTM PowerWear ruhakatalógusa évről évre vastagszik, idén már közel 160 oldalon kínál a cég sport- és szabadidő ruházatot, kiegészítőket és felszereléseket. A tartalmas kiadványban női és gyermekruházatot is bőven találunk.

Az új, 2008-as katalógusban a márka elsősorban férfiaknak kínált sportfelszerelései mellett azokra a hölgyeke is gondolt, akik a pálya mellől kénytelenek végignézni egy edzést vagy versenyt. Az utcai viseletek között a legújabb divatnak megfelelő ruhákat találjuk, amelyeken rendre visszaköszön a KTM embléma, és a márka színei.

No igen, azok számára, akik mindig a legújabb trendeknek megfelelően öltöznek, rossz hír, hogy a cég nem a lilát vagy a rózsaszínt választotta megkülönböztetésül. A narancssárga mellett dominál a fehér és a fekete, valamint a föld színek, ahogy az egy terepmotoros öltözetéhez legjobban illik. Az anyagok és a szabásvonalak pedig szintén sportos életmódot sejtetnek.

A kollekcióból az én kedvencem a csinos, fekete ridikül, amelyen hímzett embléma emlékeztet a kalandos, terepen töltött hétvégékre. A forró nyári napokon pedig napozhatunk a pálya mellett stílszerűen KTM-es bikiniben. Az osztrák cég felnőttes sportfelszerelést gyárt a gyerekeknek, de a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk szüleik kedvenc márkájáról: ők KTM-es cumit és partedlit viselhetnek.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x