fbpx

Csapass divatosan!

KTM Power Wear girl 05A KTM PowerWear ruhakatalógusa évről évre vastagszik, idén már közel 160 oldalon kínál a cég sport- és szabadidő ruházatot, kiegészítőket és felszereléseket. A tartalmas kiadványban női és gyermekruházatot is bőven találunk.

Az új, 2008-as katalógusban a márka elsősorban férfiaknak kínált sportfelszerelései mellett azokra a hölgyeke is gondolt, akik a pálya mellől kénytelenek végignézni egy edzést vagy versenyt. Az utcai viseletek között a legújabb divatnak megfelelő ruhákat találjuk, amelyeken rendre visszaköszön a KTM embléma, és a márka színei.

No igen, azok számára, akik mindig a legújabb trendeknek megfelelően öltöznek, rossz hír, hogy a cég nem a lilát vagy a rózsaszínt választotta megkülönböztetésül. A narancssárga mellett dominál a fehér és a fekete, valamint a föld színek, ahogy az egy terepmotoros öltözetéhez legjobban illik. Az anyagok és a szabásvonalak pedig szintén sportos életmódot sejtetnek.

A kollekcióból az én kedvencem a csinos, fekete ridikül, amelyen hímzett embléma emlékeztet a kalandos, terepen töltött hétvégékre. A forró nyári napokon pedig napozhatunk a pálya mellett stílszerűen KTM-es bikiniben. Az osztrák cég felnőttes sportfelszerelést gyárt a gyerekeknek, de a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk szüleik kedvenc márkájáról: ők KTM-es cumit és partedlit viselhetnek.KTM Power Wear girl 01KTM Power Wear girl 02KTM Power Wear girl 03KTM Power Wear girl 04KTM Power Wear girl 06KTM Power Wear girl 07KTM Power Wear girl 08KTM Power Wear girl 09KTM Power Wear girl 10

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x