fbpx

A legkapósabb póló – David Uhl: Playin’ Around

uhl playingA híres kortárs képzőművész újabb sikeres darabbal lepte meg rajongóit. A Playin’ Around című festmény az idei nashvilli Harley-Davidson dealer találkozón tarolt.

David Uhl legújabb, motoros nőt ábrázoló festménye ezen a nyáron jelent meg. Eredetileg a Muscular Dystrophy Association számára készült pólók mintájául szolgált. Az egyesületet támogató ruhadarab olyan sikeres volt, hogy ez lett a legnagyobb számban eladott Harley-póló, amit ezen a rendezvényen forgalmaztak.

A kép egyébként egy újabb sorozat darabja. A pin-up stílusú alkotások rendkívül imitált szériában fognak csak piacra kerülni, ezért a gyűjtők jó, ha résen lesznek. A Playin’ Around című festményről összesen 35 darab reprodukció készül majd kb. 50 x 60 cm-es méretben.

A Harley-Davidson hivatalos művésze: David Uhl

Minden egyes eladott darab sorszámozva és dedikálva kerül majd a vásárlókhoz 1250 amerikai dollárért (kb. 220 000 Ft) keretezve, postaköltséggel együtt.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x