Hírek

Itt az újabb alkalom

palyazas070820 2898Az első alkalom sikerén felbuzdulva ismét lesz a hölgyek számára pályázási lehetőség a Hungaroringen.

Augusztus 20-án, hétfőn a következőképpen alakul a program: a BR Organisation Kft. szervezésében ismét lehetőség nyílik arra, hogy a pályát birtokba vegyük. Az első 20 perces menet kb. 16.50-től várható, a második pedig kb. 19.00 órától indul majd.

Továbbra is várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már, és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy… még sok lehetőség van. A lényeg, hogy most újra biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket.

 

Feltételek: motor mindenképpen kell hozzá – bármilyen lehet -, továbbá legalább zárt bukósisak, teljes protektoros ruha (egy vagy kétrészes, bőr, vagy cordura), csizma, kesztyű, illetve gerincvédő is ajánlott.

Találkozás a BR Organisation irodája előtt 16.00 órától (alsó box sor az Ambulancia irányában). A 2×20 perc díja 4000 Ft. Tervezett program: bejelentkezés, rövid ismertetés a pálya szabályairól az újaknak. Aki igényli felvezetéssel segítjük az első körök megtételét. Nem kell előre regisztrálni, bárki csatlakozhat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Várjuk szeretettel az érdeklődőket, férjeket, barátokat, barátnőket is, akik szurkolásukkal segítenek a pálya mellől. A családot sem kell otthon hagyni, garantáltan jól érzik majd magukat a Ringen. Aznap folynak a Dunlop-Trophy amatőr kupasorozat versenyei, így a két menet között együtt nézhetjük a futamokat. Aki csemetéjét nem tudja senkire bízni, nyugodtan hozza magával a felügyeletet megoldjuk.

Mindenkit várunk motorral vagy anélkül, csak úgy nézelődni is, ízlelgetni a hangulatot. Aki szeretne jönni, a létszám felmérése érdekében dobjon egy e-mailt a csajokapalyan@freemail.hu-ra, vagy egy üzenetet a csajos pályás fórumba.

Köszönöm. Minden jót!palyazas070820 2897palyazas070820 2899palyazas070820 3760

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük