Hírek

Honda országos nyílt napok március 9-10-én

Honda 2012-es ModellbemutatóA Honda 2012 március 8-án mutatta be a sajtónak 2012-es modelljeit. A következő két napon mindenki megnézheti őket a Honda szalonokban.

Megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket a legújabb fejlesztésű Honda modellek. Idén a Honda hat teljesen új modellel, és két frissített modellel mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Az új modellek közül az NC700 sorozat különlegességnek számít, hiszen a három különböző megjelenésű motor azonos vázra épült: az NC700D Integra az óriásrobogó, az NC700S a naked, az NC700X pedig az enduró kategóriában teremt új dimenziókat a motorozás szerelmeseinek.

 

Három további új modell a VFR1200 X túraenduró, az NF110 Wave lábváltós motorkerékpár, a legendás Super Cub utódja, és az NSC50 Vision robogó, valamint a két frissített modell, a CBR1000RR Fireblade supersport motor és a GL1800 GoldWing túramotor.

Rengeteg kép a bemutatórólés az új modellekről a galériában!A kereskedések pénteken 18:00, míg szombaton 17:00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modellek kivételes adottságait. Mindeközben a Honda Szallerbeck Használtmotor Börzét is rendez március 10-én, ahol a Safety-Hungary csapata is jelen lesz. Így alkalom nyílik arra, hogy új tréning típusokról közvetlenül az instruktoroktól érdeklődjenek, és tőlük kaphassanak teljes körű információkat a látogatók. honda 2012 presentation 23honda prezentation 001honda prezentation 003honda prezentation 022presslaunch 2012new models 2

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük