EseményekHírekMotoros találkozó

Hét európai állomáson találkozhatnak az egyedi motorkerékpárok szerelmesei a Metzeler márkával

Metzeler-europai-turne-2023A Metzeler Custom Tour a január végi veronai MBE Motor Bike Expo kiállítással vette kezdetét, majd a legikonikusabb európai motoros találkozókon áll meg azzal a céllal, hogy megismertesse a rajongókkal a custom világnak szánt abroncscsaládot.

A Metzeler márka idén hét állomásból álló, Európát átszelő túrát szervez azzal a céllal, hogy közelebb kerüljön a custom világ rajongóihoz, és megismertesse velük az ilyen motorkerékpárokhoz tervezett Metzeler abroncskínálatot.

A Metzeler Custom Tour január utolsó hétvégéjén a veronai MBE Motor Bike Expo kiállításról indult, és az októberi Wheels & Waves rendezvényen, a Lido di Camaiore-ban ér véget, megállva a leghíresebb és legikonikusabb európai motorkerékpár-rallikon. Ezek közé tartozik a Harley-Davidson European 120th Anniversary Budapesten megrendezésre kerülő, a milwaukee-i székhelyű vállalat 120 éves fennállásának megünneplésére szervezett ünnepség, valamint a European Bike Week, Európa legnagyobb motoros találkozója is.

A német gumiabroncsmárka és kétkerekűek specialistája mindezen eseményeken jelen lesz egy teljesen a Cruisetec és az ME 888 Marathon Ultra, a cruiserek legújabb generációjához tervezett gumiabroncsoknak szentelt standdal. Továbbá a Hamburg Harley Days, a Harley-Davidson európai 120. évfordulójának ünneplése és a European Bike Week alkalmából a motorosok a helyszínen jelenlévő szerviznek köszönhetően a guminyomás-ellenőrzés ingyenes szolgáltatása mellett a rally során Metzeler gumiabroncsokat is vásárolhatnak (és szereltethetnek).

Budapesten rendezik meg a Harley-Davidson 120. évfordulóját 2023-ban

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Metzeler Custom Tour szakaszainak naptára:

A Cruisetec egy új generációs gumiabroncs, amelyet kifejezetten V-Twin motorkerékpárokhoz terveztek, és amely az innovatív karkasznak és az optimális tapadást biztosító futókeveréknek köszönhetően könnyű kezelhetőséget és kanyartapadást garantál. Kiváló teljesítményt nyújtanak egyenletes kopással és jó reakcióval az irányváltásokra. Az ME 888 Marathon Ultra abroncsok fokozott vezetési élményt és nagy futásteljesítményt biztosítanak.

Az innovatív szerkezet és a keresztirányú barázdákkal ellátott futófelületi mintázat meghosszabbítja az abroncs élettartamát, és nedves úton is kiváló teljesítményt biztosít. Az ME 888 Marathon White Wall fehérfalú változata klasszikus stílusával tűnik ki, amely kiemeli a cruiser és az egyedi motorkerékpárok megjelenését.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük