EseményekMotoros túra

Egy nő, egy motor és az út

 

Melyik a kedvenc térségem és miért?

Az Alpokban tekeregtem már két teljes nyarat, először a már említett veterán Yamahával, tavaly pedig a mostani motorommal, egy Harley-Davidson Sportsterrel.

A költségvetésem próbálom alacsonyan tartani, s igaz hogy nem itt a legolcsóbb a benzin, de a hegyek végtelen vadkemping lehetőséget nyújtanak. Másik nagy előnye, hogy az útvonallal nem lehet melléfogni, akár el is dobhatnánk a térképet.

Előfordult például, hogy Svájcból visszafele a jól ismert Stelvio Pass lett volna a célom, de az éjjeli vihar által okozott természeti károk miatt lezárták az utat és más alternatíva után kellett nézzek. Így kerültem a majdnem ugyanolyan magasan, 2621 méteren fekvő Gavia Pass felé, ami azóta az egyik kedvenc hágóm.

Visszatérő vendég lettem a Penserjoch kanyarjaiban is, itt a hegyoldalban legelésző lovak közt, a fűben sütkérezve szinte majdnem úgy érezheti magát az ember, mintha az amerikai vadnyugaton lenne.

Ha pedig egy hosszú megállót szeretnétek beiktatni, erre kiváló a Timmelsjoch, hisz a hágón van egy motormúzeum is ahol akár órákat is lehet bámészkodni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha kíváncsiak vagytok az idei túrára, az úton szerzett tapasztalatokra, és más, kevésbé felkapott útvonalakra, az „Egy Nő Egy Motor és Az Út” facebook oldalon követhetitek majd az eseményeket.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük