fbpx

Linda

Az én motoros elhatározásom rövid és gyors volt. Az unokabátyám, mikor megvette az első motorját egy Yamaha DT125-öst, elvitt egyet motorozni. Mindjárt meglett vérembe a benzinfröccs.

Akkor még csak 12 körül lehettem, de már motorozni akartam. Szülői nemtetszés miatt 18 éves koromig csak utasként élvezhettem a motorozást. Majd letettem az A-korlátos vizsgámat, megvettem első motoromat, szintén egy DT-125-ös kismotort. Ugyanis nem tudtam még eldönteni, hogy a sportmotor felé húz a szívem vagy a krosszozás iránt. Ez kiderült az első évben, amikor többet mentem az aszfalton, mint terepen.

Következő szezonban már nagyot ugrottam, ráültem a párom Yamaha FZR 1000 Exupjára, azóta azzal motorozok, közben azért meglett a nagymotor vizsgám is. Magyarországot keresztül-kasul jártuk, Horvátország se maradt ki. Tavaly a Yamaha szervizelése miatt én is egy Hayabusával tekeregtem, mint a párom, de amint kész lett az öreglány, már vissza is ültem a nyergébe.

Linda profiljaSzóval ez a motorozásom rövid áttekintése, a holnap és a többi meg a jövő zenéje.

Ui: Motorosok vigyázzatok egymásra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x