KultúraMotoros könyv

Csajok a könyvespolcon

csajokakonyvespolconElérkezett az az idő, amikor a motorozó nőkről is könyvet írnak.

Az elmúlt két évtized alatt rohamosan nőtt a motorőrülettel fertőzött nők száma. Mára a teljes motoros társadalom körülbelül 20%-át teszi ki ez a réteg. Ennek köszönhetően lassan, de biztosan a motorozásra alapult piac minden szegmense meglátja a lehetőséget a szebbik nemben is. Egyre több ruha, sisak, kiegészítő és motor készül kifejezetten a hölgyek részére.

Amerikában 22 olyan motoros nő van, akik komoly hatással voltak hazájuk motoros társadalmára és az iparra is. Edward Winterhalder és Wil De Clercq róluk készült könyvében, a Biker Chicz Of North Americaban mindegyiküknek külön fejezetet szentelt. A 22 nő végtelen nyíltsággal mesélt önmagáról és a motorozással való kapcsolatáról.

Mindenkinek más a története: Van olyan, aki eleinte azért döntött a kétkerekűek mellett, mert nem volt elég pénze egy autóra. Vannak olyanok, akikkel partnerük szerettette meg ezt a csodálatos hobbit. Azonban, mielőtt még bárki azt hinné, hogy a könyv szereplői mindent alárendeltek a motorozásnak, és így sikerült kitűnniük a többiek közül, meg kell említenünk, hogy vannak köztük családanyák, hiteltanácsadó és énekesnő is.

És végül, de nem utolsó sorban, a főszereplők:

Cris Sommer-Simmons, Mandy Rossmeyer Campbell, Lucky Belcamino, Gevin Fax, Becky Brown, Betsy Huelskamp, Gina Woods, Laura Klock, Deborah DiMiceli, Vicki Roberts Sanfelipo, Pepper Massey, Sasha Mullins, Lorrie Penteluke, JoAnn Begey Bortles, Lauralee “Freedom” Conklin, Meg Mc Donough, Marilyn Elmore Bragg, Catherine Katmandu Palmer, Gloria Tramontin Struck, Banshee “The Lost Soul”, Andrea Perrino, Danni Stockley

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük