HírekKultúraMotoros könyv

Legendák: Agostinitól Quartararóig 40 legendás motoros története

Legendék: Agostinitol Quantararóig motoros könyvEric de Seynes közel 50 éve kiváltságos szereplője és szemtanúja a motorozás világának, mint szerelő, motoros, újságíró, producer, világbajnoki csapatvezető, Forma-1-es és nagydíj-motoros szponzorációs igazgató, bajnokságszervező és promóter. Jelenleg a Yamaha Motor Europe elnöke, de Seynes mindig is kitartott amellett, hogy szenvedélyének mindennap teljes mértékben éljen.

Ez az egyedülálló karrierút gazdag tapasztalatot és szoros kapcsolatot biztosított de Seynes-nek számos olyan személyiséggel, akik “megteremtették a motorozást”, valamint a világbajnokságokat nyert versenyzőlegendákkal az elmúlt évtizedekben.

A “Legendák” című könyvben de Seynes 300 oldalon keresztül nem csak az emlékeit osztja meg. Köszönetet mond azoknak, akik végigkísérték életútján, és szenvedélyét a bajnokok és a motorkerékpározás világának meghatározó szereplőiről készült 40 portrén keresztül osztja meg.

A bensőséges emlékekben, anekdotákban és eddig kiadatlan fényképekben gazdag beszámolóban de Seynes tiszteleg azok szenvedélye, zsenialitása és tehetsége előtt, akik megírták és megírják a motorversenyzés hihetetlen történetét.

“Ez a könyv a szenvedély, a versenyzés és a motorkerékpározás világának szívébe vezet, ahogyan mindannyian szeretjük” – nyilatkozta Jorge Viegas, a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) elnöke.Legendék: Agostinitol Quantararóig motoros könyv

A “Legendák” nagyszerű szezonális ajándék az igazi motorversenyzés rajongóinak, a könyv angol és francia nyelvű változatban is elérhető, és megrendelhető online a Yamaha Motor oldalán, vagy megvásárolható a Yamaha márkakereskedésekben Európa-szerte.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A “Legends” eladásából származó bevételt a Motoros Sport Örökség Alapítvány (FDPSM) javára ajánlják fel, amely szervezet a motorkerékpárversenyzés örökségének megőrzésével foglalkozik.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük