fbpx
Hírek

A Metallica frontembere durva filmszerepet kapott!

james hetfield metallica ted bundy filmJames Hetfield azt a zsarut fogja játszani, aki letartóztatta a sorozatgyilkos Ted Bundy-t 1975-ben. A film – sajnos – igaz történeten alapul, s gondolom, sokan hallottak már az említett bűnözőről, aki Amerika egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosai közé tartozik.

S hogy került James Hetfield a képbe? Nos, az eléggé hosszú címet viselő filmet, a Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile-t, Joe Berlinger rendezi, aki már dolgozott együtt a Metallicával, mégpedig a róluk szóló dokumentumfilm készítése során.

A rendező nemrégiben tett fel Istnagram oldalára egy, a forgatáson készült fotót, amelyen ő maga, valamint James Hetfield és Zac Efron látható, aki Ted Bundy-t alakítja.

A filmes alkotásban még olyan „nagy nevek” szerepelnek, mint John Malkovich, Jim Parsons, Lily Colins és így tovább.

A Metallica énekese által alakított rendőr, Bob Hayward őrmester Salt Lake megyében őrjáratozott, amikor kiszúrta Bundy kocsiját, majd egy kis üldözés után sikerült elkapnia.

Bundy 1974 és 1978 között számos nemi erőszakot és gyilkosságot követett el fiatal lányok ellen, az egész Egyesült Államok területén. {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}…Ted Bundy 30 nő megölését ismerte be, de a valódi áldozatok száma a mai napig ismeretlen….{/tweetme} A sorozatgyilkost 1989. január 24-n végezték ki villamosszékben.

Forrás: Joe Berlinger instagram; Wikipedia
Fotó: Joe Berlinger instagram

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x