MotorokMotorozás

Ne öld meg Ryan Reynoldsot!

ne old meg ryan reynoldsRyan Rynolds motorozik, és Ryan Reynolds hússzor volt a People magazin szerint a legszexibb férfi, szóval légyszi ne öld meg!

 

Egy amerikai, motoros ruházatot gyártó cég, a Tobaco Motowear Company egy vicces balesetmegelőzési kampányt indított a motorosok érdekében az Instagramon. A rövid videóban mindenféle bájker-arcok győzködik a figyelmetlen autósokat, hogy óvatosabban vezesenek, és figyeljenek jobban a motorosokra. 

Miután elmondják, hogy minden motorost szereti és hazavárja valaki, minden motoros valakinek a férje, felesége, testvére, és minden motoros valaki, aki nélkül a világ már nem lenne ugyanolyan, mintegy végső meggyőző érvként elhangzik, hogy minden motoros olyan, mint Ryan Reynolds. 

Hiszen Ryan Reynolds a Deadpool sztárja is motorozik, sőt imád motorozni, ráadásul a People magazin hússzor választotta meg a világ legszexibb pasijának, és amikor legközelebb sávváltásnál egy autós nem néz körül rendesen, előfordulhat, hogy megöli Ryan Reynoldsot, ez pedig hatalmas veszteség lenne az emberiségnek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mondjuk itt Magyarországon annak az esélye, hogy valaki vezetés közben összetalálkozik Ryan Reynolds-szal motoron igen csekély, azonban a videó mondanivalójával tökéletesen egyetértek. 

Szerinted ki lenne az a magyar sztár, akivel el lehetne készíteni ezt a kampányfilmet? 

 

Tag a distracted driver in your life! Do it for Ryan Reynolds! Repost the video with #ridemorewreckless and be entered for a chance to win something cool! We haven’t decided yet, but you will love. Guaranteed!

A post shared by Tobacco Motorwear (@tobaccomotorwearco) on

  A címlapfotó innen származik.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük