fbpx
MotorokMotorozás

Ne öld meg Ryan Reynoldsot!

ne old meg ryan reynoldsRyan Rynolds motorozik, és Ryan Reynolds hússzor volt a People magazin szerint a legszexibb férfi, szóval légyszi ne öld meg!

 

Egy amerikai, motoros ruházatot gyártó cég, a Tobaco Motowear Company egy vicces balesetmegelőzési kampányt indított a motorosok érdekében az Instagramon. A rövid videóban mindenféle bájker-arcok győzködik a figyelmetlen autósokat, hogy óvatosabban vezesenek, és figyeljenek jobban a motorosokra. 

Miután elmondják, hogy minden motorost szereti és hazavárja valaki, minden motoros valakinek a férje, felesége, testvére, és minden motoros valaki, aki nélkül a világ már nem lenne ugyanolyan, mintegy végső meggyőző érvként elhangzik, hogy minden motoros olyan, mint Ryan Reynolds. 

Hiszen Ryan Reynolds a Deadpool sztárja is motorozik, sőt imád motorozni, ráadásul a People magazin hússzor választotta meg a világ legszexibb pasijának, és amikor legközelebb sávváltásnál egy autós nem néz körül rendesen, előfordulhat, hogy megöli Ryan Reynoldsot, ez pedig hatalmas veszteség lenne az emberiségnek.

Mondjuk itt Magyarországon annak az esélye, hogy valaki vezetés közben összetalálkozik Ryan Reynolds-szal motoron igen csekély, azonban a videó mondanivalójával tökéletesen egyetértek. 

Szerinted ki lenne az a magyar sztár, akivel el lehetne készíteni ezt a kampányfilmet? 

 

Tag a distracted driver in your life! Do it for Ryan Reynolds! Repost the video with #ridemorewreckless and be entered for a chance to win something cool! We haven’t decided yet, but you will love. Guaranteed!

A post shared by Tobacco Motorwear (@tobaccomotorwearco) on

  A címlapfotó innen származik.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x