fbpx
CsajokMotoros csajok

Cintia: Gyerekek mellett sem hagytam abba…

Makó-Farkas CintiaSzámomra a motorozás jelenti a legjobb kikapcsolódást, a szabadságot és a boldogságot. Gyerekek mellett sem hagytam abba, sőt egy nagyobb motorra váltottam a régiről.

29 éves 2 gyermekes anyuka vagyok, 2 fiam van, egy 7 hónapos, Olivér és egy 2,5 éves, Levente. 2014 óta van nagy motorom. Előtte 50 ccm-esekkel motoroztam.

Jelenleg egy Yamaha MT-09-em van. Ahogy kigurult az első széria a gyárból, azóta szerelmes voltam belé. Idén nyár elején sikerült megvennem egy 2020-as évjáratút. Mondanom sem kell, mekkora boldogság ez számomra! Előtte egy KTM 690SM volt, az első nagy motorom pedig egy Yamaha MT03.

Nagyon szeretek túrázni a legjobb barátnőmmel, Somfai Dórival. Megjártuk együtt Erdélyt, Szlovákiát rengetegszer látogatjuk, Dobsinát, Nyilast és Smolnikot. Mihelyst nagyobbak lesznek a gyerekek szeretnék több országba is eljutni motorral, leginkább Ausztriába, Svájcba, Olaszországba és a Balkánra.

Makó-Farkas Cintia

A Bükkben, pontosabban Bükkszentkereszten lakom. Bárhová megyek, mindig egy jó kanyargós úttal indítok. Vagy egy jó edzéssel, mert szabadidőmben rengeteget kerékpároztam a gyerekek előtt (mert mióta vannak olyanom nincs 😀 ), és munkába is biciklivel jártam, amikor csak időm engedte.

Férjem is motorozik, mint ahogyan a nagyszüleim is, így egy kis motoros család vagyunk. Boldog lennék, ha valamelyik fiam tovább vinné ezt a „hagyományt”.

Motoros esküvőnk is volt, két 525 EXC-vel készültek a fotóink, illetve az akkori 690SM-emmel.

Makó-Farkas Cintia

Ápolónőként dolgoztam évekig, jelenleg mentőtisztnek tanulok, célom a motoros mentőzés a jövőben. Illetve mellette a szülésznői szakot is csinálom. Így gondolom érthető miért kikapcsolódás a motorozás nekem.

A közeljövőben szeretném a motorozás terén fejleszteni magam, pályanapokra járni és vezetéstechnikai tréningeken részt venni. 3 év kimaradt, csak néha tudtam gurulni, illetve 1 évig motorom sem volt, tehát van mit bepótolnom és gyakorolnom. Persze a biztonságos vezetés a legfontosabb, hogy mindig hazaérjek a családomhoz.

Ha valamelyikőtök a Bükkben jár, leginkább hétvégén, szóljon, szívesen csatlakozom egy körre!

Legyen szép napotok, üdv, Cintia

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x