EseményekHírekMotorverseny

Rossi Moor veszélyesen viselkedett a Norhtern Talent Cup utolsó versenyén, ezért visszaminősítették

Northern Talent Cup 2021 Rossi MoorEzen a hétvégén a Red Bull Ringen tartották a Norther Talent Cup két utolsó versenyét. Rossi Moor a 7 versenyből négyszer indulhatott a pole pozícióból. A Red Bull Ringen hihetetlen rekordot megdöntve lett a sorozat poleman-je. Ennek ellenére ez a hétvége azonban nem a mi hétvégénk volt.

Pénteken az időmérő után Rossi egykerekezve örült a hihetetlen köridőnek és a pole pozíciónak, amiért egy hosszú körös áthajtást kapott büntetésül. Száraz időben ez 2 másodpercet jelent, esős időben viszont jóval többet. Rossi az első körben teljesítette a büntetést és a 12-nek ért célba.

A vasárnapi versenyen sok múlott volna, hiszen a pontverseny 2. helyének megszerzése volt a cél. A verseny végig izgalmas volt és percenként változott az élbolyban haladók pozíciója.

Northern Talent Cup 2021 Rossi MoorRossi végül egy ügyes előzéssel átvette a vezetést sikerült is meglépnie a mezőnytől és végül az első helyen intették le.

A pódiumra azonban nem állhatott fel, mert 3 hellyel visszaminősítették veszélyes magatartásért.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ez amiatt a mozdulat miatt volt, amikor Rossi a leintés után, a győzelem mámorában, örömében elengedte mindkét kezével a kormányt és felemelte mind a két lábát a pálya szélén, nem zavarva ezzel senkit.

Ezen a linken 1:51:00-tól meg tudjátok nézni a versenyt ha esetleg lemaradtatok volna és döntsétek el, hogy igaza volt e az IDM versenyigazgatójának vagy sem.

Így a végeredmény alapján Rossi Moor a Northern Talent Cup idei versenysorozatát a 3. helyen zárta.

A hivatalos helyezések:

Northern Talent Cup 2021 Végeredmény

Szintén ezen a hétvégén volt a FIM MiniGp Alpok Adria sorozat versenye, ahol Matteo Masili megnyerte mind a két futamot, így vezeti a bajnokságot. Lukács Tomi végig műszaki hibával küzdve így is a 8. helyen ért célba.

A MiniGp Alpok Adria versenysorozat következő és egyben utolsó futama szeptember 25-én lesz Horvátországban.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük