HírekMotor felszerelésMotorok

BMW-szakértők Harley-t extráznak: Új divíziót indított a Wunderlich

Harle-yDavidson Pan America Wunderlich kiegészítők

A Motorrad szavazásán 2020-ban és 2021-ben is Best Brand minősítést szerzett, közel 40 éve prémium minőségű BMW kiegészítőket gyártó német Wunderlich új részleget indított Wunderlich Adventures néven, amelynek első feladata a Harley-Davidson túraendurójának tökéletesre hangolása a legkülönfélébb extrákkal.

A Wunderlich vezérigazgatója, Frank Hoffmann nem csak a szegmenst uraló BMW R 1250 GS-t ismeri kívülről-belülről, de rajong az amerikai motorokért is. Főleg azokért, amelyek Milwaukee-ban készülnek. Miután részt vett a 2019-es Pikes Peak International Hillclimb versenyen a Wunderlich-hel, több Harley Davidson gépet is kipróbált.

De akkor fordult igazán komolyra az ügy, amikor a Pan America debütált. Frank Hoffmann kimerítő túrára vitte az új modellt, és a kellemes élmény elkönyvelése után összeírt egy listát azokról a dolgokról, amelyek a praktikum, a védelem vagy a motorozás élményének növelése érdekében fejleszthetők.

A Wunderlich-nek ez rutinfeladat a BMW-kel szerzett több évtizedes tapasztalattal a háta mögött. Így született meg rögtön két termékvonal is az új branden belül: az egyiket országúti, a másikat off-road túrázásra fejlesztették. Többek között víztiszta és füstszínű MARATHON szélvédő, FLOWJETs fejidom és VARIO-ERGO+ kiegészítő szélvédő, kormánymagasító és -merevítő, kétféle kézvédőidom, visszapillantótükör-hosszabbító, alacsonyabb lábtartók, blokkvédő bukócső, kétféle fényszóróvédő (az egyik lehajtható ráccsal), AKTIVKOMFORT ülések, bukógombák és a vízhatlan ELEPHANT táskacsalád tagjai is elérhetők az amerikai óriásra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Folytathatnánk a felsorolást, de helyette legyen elég annyi, hogy minden fontos dolog máris elérhető, ami a Wunderlich BMW-kre szabott kínálatában megszokott.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük