HírekKultúraMotoros film

Az ördög nem alszik: Ghost Rider

Motorcsodák, csodamotorok

Persze minden kételkedés és rossz érzés addig tart, amíg egy pillantást nem vetünk a filmben felvonultatott motorarzenálra. Legtöbbjének ugyanis még csak lángolnia sem kell ahhoz, hogy hangos sóhajokkal kísért könnycseppeket hullajtson érte az ember.

Legfőképpen persze Blaze ménesét, ifjúkori chopperét illik megkönnyezni, melyet nem akármiről koppintottak: az eredeti gép egy szelíd motorosé, Denis Hopper lovagolta anno az Easy Riderben.

E modern kori alkotásban Peter Fonda játssza Mefisztót: hiába, az őskarakterek nélkül senki nem mer vasparipákat felvonultató szórakoztató filmet készíteni (ugye a Faterok Motoron című örökbecsűben is megjelent egy gyors igazságszolgáltatás erejéig).

Az állandóan poros, nappal picit szakadtnak tűnő kétkerekű után pedig különösen látványos az átalakulás utáni állapot, a láncból és lángokból álló aszfaltszaggató, ami annyira vagány, hogy csak és kizárólag az út közepén lehet vele közlekedni.

Easy Rider – Szelíd motorosok

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A film felvonultat ezen kívül csodajárgányt szép számmal, mindenki megtalálhatja a neki valót, és a kritikus pillanatban együtt szisszenünk fel Johnnyval: a moci jól van?

A film tehát összességében nézhető, elsősorban azoknak ajánlva, akik egy szép motor látványáért a világ végére is képesek elmenni, ez esetben a történetet teljesen feleslegesnek tartják. Ők örülni fognak, mert a történet kezdő forgatókönyvírókat is megszégyenítő közhelysorozat. Akik viszont végigszenvedték ezt a 110 percet, azok reszkessenek: még legalább egy második rész várható!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük