fbpx
HírekKultúraMotoros film

Sonny Barger novellája a filmvásznon

dead in 5 geartbeats 3Sonny Barger-t minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatnunk. A Hells Angels alapítója igazi amerikai legenda. Sikeres novellája, a „Dead In 5 Heartbeats” alapján a Sharpfinger Films tavaly egy független filmet fogatott.

A Dead In 5 Heartbeats hiteles betekintést nyújt a motoros klubok világába. A film két barát, két motoros klub szemben álló tagjának életén keresztül mutatja be, hogyan találnak rá a klubjaik közötti testvériség igazi jelentésére. A film története szerint az Infidelz motoros klub régebbi elnöke, Patch Kinkade visszatekint azokra az időkre, amikor a klubok közötti béke, egyetértés tönkrement.

A két főszereplőt Jeff Black és David Della Rocco alakítja. A Dead In 5 Heartbeats-ben a legtöbb meghatározó arizonai és kaliforniai motoros klub tagja is szerepel, így a jelenetekben többek között láthatjuk a The Hooligans, az Alma és a The Rollin Knights motorosait is.

A film producerei Jeff Santo, Fritz Clapp, és maga Sonny. A filmet a már sokat bizonyított Jeff Santo rendezte, aki már korábban is megmutatta tehetségét a „This Old Club”, a „Jake’s Corner” és az „Off The Boulevard” című filmekben.

A filmet mindössze 24 nap alatt forgatták, teljes egészében Arizona-ban, Phoenix városi részein. Az alkotók egy újfajta 3D-s rögzítési eljárást is használtak, gondoskodva arról, hogy a filmes élmény minden esetben meghatározó legyen.

A film 2013. szeptember 28. óta látható a nagyközönség számára. Remélhetőleg hamarosan a hazai mozik is műsorra tűzik ezt az egészen biztosan nem mindennapi filmet. További információk a filmmel kapcsolatban a www.Deadin5heartbeats.com oldalon találhatók.

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x