fbpx
EseményekMotoros találkozó

Az augusztusi motoros fesztiválok is elmaradnak a COVID-19 világjárvány miatt

500 főre korlátozott létszámú “nagy” rendezvények

Az augusztus 14-i hétvégén a kiskunfélegyházi Predátor motoros találkozó bulija már beleesik a korlátozásba.A szervezők úgy döntöttek, hogy megtartják a bulit, de a létszámot figyelni és korlátozni fogják.

A sárvári Vármeeting augusztus 22-24. között meg lesz tartva. Sőt jó hír a Tankcsapda rajongóinak, hogy a zenekar mindkét estére vállalta a fellépést. A létszám természetesen korlátozott, ahogy az szabályos, úgyhogy igazán baráti klubkoncert hangulata lesz az sárvári várnak.

A North Patrol MC bátonyterenyei buliját szintén lemondták a szervezők, de helyette augusztus 22-én a klubházukba várják a klub barátait egy zenés-táncos rendezvényre. Természetesen maximum 500 főig.

Az augusztus utolsó hétvégéjén esedékes Pirates Family MC motoros találkozó is áldozatául esett a kormányrendeletnek. Bár a szelidi-tavi nagy rendezvényt lemondták, úgy néz ki, hogy a foktői klubháznál rendeznek egy kisebb klubházbulit, ahova maximum 500 embert tudnak fogadni naponta. Pont, mint a régi szép időkben.

A hajdúnánási Moto Rock Weekend szervezői nem mondták le teljesen a rendezvényt, csak átalakították azt a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően. Habár a nagy zenekarokat le kellett mondani, mégis megrendezik a buli VIP verzióját, ahova csak 400 belépőjegyet adnak el.

Ugyanezen a hétvégén a Bélapátfalvai meghívásos motoros buli is elmarad. Helyette lehet KÉK túrázni a frissen kitakarított motoros emlékhelyre a Kékestetőre.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x