CsajokHírekMotoros divat

Az AIROH Matryx az iF DESIGN AWARD 2024 győztese

Az AIROH Matryx sisak az iF DESIGN AWARD 2024, a világ egyik legelismertebb formatervezési díjának nyertes terméke.

Az AIROH, a motorkerékpáros sisakok terén etalonként számon tartott olasz vállalat a Matryx sisakkal, az országúti szegmensbe szánt csúcsminőségű sisakkal nyerte el a rangos nemzetközi iF DESIGN AWARD 2024 formatervezési díjat. A kiválasztást a világ minden tájáról érkező független szakértőkből álló 132 tagú zsűri végezte.

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük az iF DESIGN AWARD 2024 díjat, és még inkább arra, hogy a Matryx sisaknak köszönhetően kaptuk meg. – kommentálja Antonio Locatelli, az AIROH vezérigazgatója – Egy olyan modell, amely a design és a technológia kombinációját képviseli a kollekciónkban”.

Az iF Design már több mint 70 éve a kiváló formatervezés minőségbiztosítója, világszerte elismert a kiemelkedő formatervezési szolgáltatásairól, és a rangos iF DESIGN AWARD minden évben a legérdemesebb projekteket díjazza, országok és termékkategóriák szerint. Az esztétikai minőség valódi pecsétje, amely elismeri egy projekt egyediségét és stílusbeli jelentőségét, olyannyira, hogy inspirációt jelent a trendek és a formatervezés számára.

airoh matryx throne red gloss a airoh matryx scope white gloss a airoh matryx logo if award 2024 airoh matryx carbon a airoh matryx rider dark blue matt a

A Matryx bukósisak az AIROH teljes arcú javaslata az on-road szegmensben, amely feltűnő dizájnnal rendelkezik. A sisakot a futurisztikus AIROH szélcsatornában fejlesztették ki és tesztelték, nemcsak az optimális akusztika és hőszabályozás biztosítása, hanem az aerodinamika optimalizálása érdekében is. Mindenekelőtt ezeknek a teszteknek köszönhetően határozott és agresszív vonalvezetése esztétikai és funkcionális pluszt jelent.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük