HírekMotor felszerelésMotorok

A Metzeler 2024 legjobb abroncsmárkája lett a Motorrad magazin olvasói szerint

A Metzeler márkát ismét a legjobban értékelt márkaként erősítették meg a Motorrad német motoros magazin által támogatott éves felmérésben részt vevő olvasók, akik a Metzeler-t a gumiabroncsok kategóriájában a 2024-es év legjobb márkájának nyilvánították.

A díjat tizenharmadik alkalommal ítélték oda a Metzeler márkának a Motorrad és a PS magazinok által szervezett szupersport összehasonlító teszteknek köszönhetően.

A Stuttgartban megrendezett hivatalos díjátadó ünnepségen a Metzeler képviseletében Michael Müller, a DACH és Benelux államok értékesítési és marketing igazgatója, valamint Salvatore Pennisi, a tesztelési osztály és a műszaki kapcsolatok igazgatója vette át a díjat Marcus Schardt-tól, a Motorrad értékesítési igazgatójától a Motor Presse Stuttgart számára.

Nem ez az első alkalom, hogy a Metzeler márka elnyerte az áhított díjat. A 2006-os, 2008-as, 2009-es, 2013-as, 2015-ös, 2016-os, 2017-es, 2018-as, 2019-es, 2020-as, 2021-es és 2022-es sikerek után idén a Metzeler az összesen tizenkilenc megrendezett kiadásból tizenharmadik alkalommal ismét megerősítette, hogy a Metzeler a piac referencia motorkerékpár-abroncs márkája.

A tekintélyes német magazin olvasóit arra kérték, hogy jelöljék meg, melyik motorkerékpár-abroncsmárkát részesítik előnyben, a szavazók szabadon kifejezhették egy vagy több preferenciájukat: A Metzeler a 49 707 szavazó olvasó 62,3%-os arányával szerezte meg a győzelmet.

A Metzeler 2024 legjobb abroncsmárkája lett a Motorrad magazin olvasói szerint

A Motorrad által szervezett felmérést nemcsak a motorosok, hanem a szakemberek is minden évben izgatottan várják, hiszen fontos jelzéseket kaphatnak arról, hogy a termékeiket a fogyasztók, akik nap mint nap próbára teszik az utakon, mennyire értékelik azokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az a következetesség, amellyel a Metzeler márkának sikerült elnyernie ezt a rangos díjat, jól mutatja, hogy a márka mekkora megbecsülésnek örvend a motorosok körében. Ez egyben a kiváló és folyamatos kutatás és fejlesztés megerősítése is, amelynek eredményeképpen a gumiabroncsok kategóriájukban a legjobb termékeknek járó díjat kapták.

A Metzeler 2024 legjobb abroncsmárkája lett a Motorrad magazin olvasói szerint

A legjobb abroncsmárka díja mellett a Metzeler márka széles termékportfóliójának – amelyhez nemrégiben az új ROADTEC™ 02 is csatlakozott – kivételes minőségét és teljesítményét egyértelműen bizonyítják a legfontosabb motoros magazinok által támogatott összehasonlító teszteken elért győzelmek, nem utolsósorban a Metzeler SPORTEC™ M9 RR abroncsok által a Motorrad és a PS magazinok által szervezett szupersport összehasonlító teszteken elért eredmények.

A SPORTEC™ M9 RR már többször bizonyította kiváló teljesítményét, és négy évvel a születése után a Motorrad (7-2024-es szám) és a PS (4-2024-es szám) által közzétett tesztben elért kettős sikerrel ismét referenciának bizonyult a sportgumik között. Mindkét összehasonlításban négy abroncsmodellt teszteltek, egy BMW S 1000R-re szerelve, és bár a két magazin esetében a tesztelési kritériumok és azok súlya eltérő volt, az eredmény nem változott: A SPORTEC™ M9 RR-t hirdették ki győztesnek.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük