CsajokHírekMotoros divat

Az új Caberg Rivera R4 X demi jet motoros bukósisak megfelel az ECE 22.06 szabványnak

Caberg Riviera R4 X demi jet motoros bukósisakA két évvel ezelőtt bemutatott Rivera V4-ről továbbfejlesztett 2023-as Caberg Rivera R4 X demi-jet a következőképpen jellemezhető: “tökéletes választás a városi motorosok számára, akik a legmagasabb és legmodernebb minőségi szabványokat szeretnék – ahogyan azt az R4 X ECE 22.06 homologizációja megköveteli és biztosítja.

A sisak héjának, a napellenzőnek és a szellőzőrendszernek a kialakítását úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a sisak aerodinamikai ellenállását, csökkentse a nyak fáradtságát, és a felső légbeömlővel és két hátsó elszívóval felszerelt szellőzőrendszer segítségével mindenkor ideális hőmérsékletet tartson fenn a sisak belsejében.

A két különböző héjméretben kapható sisak csökkentett térfogata miatt könnyen elfér keskeny ülések alatt is. Könnyű (1150 +/- 50 g), és széles látószöget kínál a nyílása, amely az optimális látási viszonyokat biztosító exkluzív Double Visor Tech rendszerrel van felszerelve, és könnyen kezelhető belső napellenzővel van kiegészítve.

A további jellemzők közé tartozik a lélegző, levehető és mosható belső szövet,  és a mikrometrikus állítható csat. A belső héjban lévő kommunikációs helyeknek köszönhetően az új Caberg Pro Speak EVO rendszerrel könnyedén felszerelhető, amely a Bluetooth A2DP profilt használja és lehetővé teszi a motorosok számára a zenehallgatást sztereóban, a GPS csatlakoztatását, a telefonhívások indítását és fogadását, az utassal való beszélgetést vagy az egymás közötti kommunikációt akár 200 m távolságig, digitális minőségben és DSP rendszerrel a zajszűrés érdekében.

Forrás

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük