fbpx

A legenda tovább él – Jessi Combs alapítvány a jövő nemzedékért

jessi combs alapitvany 01A közelmúltban adtunk hírt a sebességrekorder Jessi Combs tragikus haláláról. A versenypályán elhunyt, sokoldalú és tehetséges Jessi korai halálesete sokakat inspirált, melynek az lett az eredménye, hogy egy alapítványt hoztak létre a versenyzőnő emlékére.

Persze, ez az alapítvány többcélú. Létrejöttének egyik fő célja, hogy támogassa, inspirálja a jövőben azokat a csajokat, akik valami mást szeretnének kezdeni az életükkel, mint hogy egyszerű háziasszonyok legyenek.

A versenyzés, a motorozás, a sebességrekordok mind elérhetők azon nők számára, akik igazán akarják. Az alapítvány ebben segít minden lelkes motoros csajnak. Persze, aki négy keréken száguldana, az is lehetőséget kap.

Az alapítvány bevezető eseménye a los angeles-i Petersen Gépjármű Múzeumban volt szeptember 22-25. között, ahol az érdeklődők részletes tájékoztatást kaphattak az alapítvány céljairól. Ezen alkalommal támogató magánszemélyek és cégek hozzájárultak az alapítvány működéséhez. A befolyt összeget teljes mértékben a fent említett célokra fordítják majd a Jessi Combs alapítvány munkatársai.

Egy legenda elment örökre, de szelleme tovább él azokban, akik szerették és elismerték munkásságát, a nevével jelzett alapítvány pedig minden bizonnyal újabb nagyszerű tehetségeket segít hozzá, hogy beírják magukat a motorversenyzés történelemkönyvébe.

Forrás: thewildgypsytour.com

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csécsei Dávid
Csécsei Dávid
2020 július 31. 08:18

Jessi combs inkább pilóta mint mit sem versenyző mert a sebességrekorderek főleg akik áramvonalas járgányokkal mennek azok ugyanúgy pilóták mint a repülésben

1
0
Would love your thoughts, please comment.x