HírekKultúraMotoros történelem

A legenda tovább él – Jessi Combs alapítvány a jövő nemzedékért

jessi combs alapitvany 01A közelmúltban adtunk hírt a sebességrekorder Jessi Combs tragikus haláláról. A versenypályán elhunyt, sokoldalú és tehetséges Jessi korai halálesete sokakat inspirált, melynek az lett az eredménye, hogy egy alapítványt hoztak létre a versenyzőnő emlékére.

Persze, ez az alapítvány többcélú. Létrejöttének egyik fő célja, hogy támogassa, inspirálja a jövőben azokat a csajokat, akik valami mást szeretnének kezdeni az életükkel, mint hogy egyszerű háziasszonyok legyenek.

A versenyzés, a motorozás, a sebességrekordok mind elérhetők azon nők számára, akik igazán akarják. Az alapítvány ebben segít minden lelkes motoros csajnak. Persze, aki négy keréken száguldana, az is lehetőséget kap.

Az alapítvány bevezető eseménye a los angeles-i Petersen Gépjármű Múzeumban volt szeptember 22-25. között, ahol az érdeklődők részletes tájékoztatást kaphattak az alapítvány céljairól. Ezen alkalommal támogató magánszemélyek és cégek hozzájárultak az alapítvány működéséhez. A befolyt összeget teljes mértékben a fent említett célokra fordítják majd a Jessi Combs alapítvány munkatársai.

Egy legenda elment örökre, de szelleme tovább él azokban, akik szerették és elismerték munkásságát, a nevével jelzett alapítvány pedig minden bizonnyal újabb nagyszerű tehetségeket segít hozzá, hogy beírják magukat a motorversenyzés történelemkönyvébe.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Forrás: thewildgypsytour.com

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

One thought on “A legenda tovább él – Jessi Combs alapítvány a jövő nemzedékért

  • Csécsei Dávid

    Jessi combs inkább pilóta mint mit sem versenyző mert a sebességrekorderek főleg akik áramvonalas járgányokkal mennek azok ugyanúgy pilóták mint a repülésben

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük