CsajokKiemeltNői motoros nap

Szombaton karanténban zajlik a Nemzetközi Női Motoros Nap

nemzetkozi noi motoros nap 2020 csajok a motoronA most következő szombat, május 2. normális körülmények között a 14. Nemzetközi Női Motoros Nap lenne. Ezen a napon együtt ünnepelnénk a motoros nőket a világ öszes országában egyszerre zajló női motorozásokkal. Most sajnos nem normálisak a körülmények a világ egyetlen országában sem.

A Nemzetközi Női Motoros Nap persze holmi koronavírus járvány miatt nem marad el. A különbség csak annyi a korábbi évekhez képest, hogy nem lehet tömegesen motorozni, hogy nehogy megfertőződjünk vagy épp mi adjuk tovább a alattomosan bennünk garázdálkodó COVID-19 vírust.

Vicki Gray, a Nemzetközi Női Motoros Nap megálmodója például azt írta facebook posztjában, hogy ő mindenképpen motorozni fog szombaton, de természeresen egyedül, hogy a szociális távolságtartás jegyében így emlékezzen meg erről a napról.  Nekem ez komolyabb szervezést igényel, és a hétvégén a kijárási korlátozások is sokkal szigorúbbak, úgyhogy egyelőre nem tudom, hogy mi lesz szombaton.

Mivel együtt motorozni nem tudunk, a Facebook csoportunkban készülünk egy kis online meglepetéssel a csajokkal. Persze nem szeretnénk, ha bárki is kimaradna a Nemzetközi Női Motoros Napból, aki motorozik és nő is, ezért ha van kedved, ossz meg egy képet szombaton bárhol a közösségi médiában magadról a motoroddal, vagy magadról, ahogy zomorúan otthon ülsz, vagy ossz meg bármit, ami számodra ezt a mostani női motoros napot szimbolizálja.

A megosztásodat jelöld meg #ifrdtribute és #nőimotorosnap hashtaggal, hogy a világ minden motoros nője lássa, hogy a körülmények ellenére azért együtt vagyunk. Az így megjelölt képek megjelenhetnek majd a Motoress és a Csajokamotoron.hu női motoros napról szóló felületein is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még nem tudjuk, hogy mi lesz később, hogy meddig kell még bezárva, karanténban élni és mikor lehet ismét normálisan motorozni. Az biztos, hogy a jelenlegi állapot szerint a szinkronizált, nemzetközi rendezvény augusztus 22-én lesz megtartva. Én egyelőre ilyen előre nem merek tervezni, hiszen sorra mondják le a szervezők a nagyobb nyári motoros rendezvényeket is.

Ha augusztus 22-re feloldják a korlátozásokat, akkor valószínűleg egy spontán, kevéssé szervezett közös motorozásra lesz majd lehetőség, de erről mindenképpen hírt adok majd itt az oldalon.

Addig is maradj otthon, és ha motorozol, akkor nagyon vigyázz magadra! Most nem mondom, hogy Csak Hajts!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük