fbpx
CsajokKiemeltNői motoros nap

Vonulj fel és nyerj!

noimotorosnap 2011 slideshowA Budapesti felvonuláson a részvevők meglepetésekre számíthatnak.

Már csak négyet kell aludni az 5. Nemzetközi Női Motoros Napig, ami a motorozó nőknek – legalábbis Budapesten – igen sűrű programmal érkezik majd el. Persze ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az előkészületekben majdnem mindenki részt vesz.

 

Szerdán például 18 órától közös tánctanulás lesz a Kálvin térnél Virággal. Részletek a fórumban és a Facebookon is találhatóak ezzel kapcsolatban. De aki nem tud részt venni, péntek délelőtt a Hungaroring aszfaltján is lesz rá módja, hogy összepróbálja a mozdulatokat a lányokkal.

Csütörtök este 18 órától az Andretti pizzériában beszélgetős, evős-ivós szoci-fogi program várja az önkénteseket, akik segítenek a másnapi program előkészítésében, szponzoraink ajándékainak szelektálásában. Szerdán vagy csütörtökön (még az időpont nem tisztázott) a Hősök terén kell előkészíteni, a pénteki gyertyagyújtást.

Pénteken már élesben megy majd a program. Reggel 8:30-kor találkozunk a Hungaroring bejáratánál, majd délutánig tart a vezetéstechnikai tréning. Két órakor kis házi verseny, a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékaiért.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Délután együtt vonulunk át az Andretti pizzériához, ahol találkozunk a többiekkel. Itt regisztráció, fagyizás és beszélgetés lesz a program a felvonulás kezdetéig. A felvonulásra regisztrálók között egy kétszemélyes raftingtúrát sorsolunk ki a Vizitigris jóvoltából, és a felvonulók értékes ajándékokat kapnak.

Innen rendőri felvezetéssel vonulunk a Hősök terére, ahol a program további része zajlik majd. Az elre felrajzolt angyal formát mécsesekkel rakjuk körbe, és együtt gyújtjuk meg a balesetben elhunyt motoros társaink emlékére. (Öngyújtót vagy gyufát mindenki hozzon magával!)

Közben együtt eltáncoljuk a külön-külön betanult koreográfiát, és mindezt egy tűzoltóautó darujáról meg is örökítjük majd. Nagyjából este nyolc órakor vonulunk vissza az Andrettihez, ahol tovább folytatódik a mulatság.

A nem budapesti motoros lányokat arra buzdítjuk, hogy ők is motorozzanak május 6-án. Azok, akik feltöltik az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap-on készült motoros fotóikat a galériába, ajándékot kapnak.

Ha terveztek olyan közös gurulást valamelyik vidéki településen, amire várjátok a motoros lányokat, írjatok, illetve írjátok ki a fórumra vagy a Facebook oldalunkra. Szívesen adunk hírt róla, és a Nemzetközi Női Motoros Nap programjait szétküldjük minden tagunknak a hírlevélben is csütörtökön, hogy mindenki tudjon róla.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x