CsajokKiemeltNői motoros nap

Nyerj dzsekit a fényképeddel!

noi-motoros-nap-nyeremenyMár csak kettőt kell aludni, és szombaton kilencedik alkalommal is Nemzetközi Női Motoros Nap. Fotózz és nyerj!

Ahogy a korábbi években is, ismét fotóversenyt hirdetett a Motoress a Női Motoros Nap alkalmából a Facebookon. Idén a legtöbb lájkot gyűjtő kép egy Rv’It bőrkabátot nyer, a legjobb selfie pedig a Motoress webáruházában levásárolható kupont. A részletekért kattints ide, illetve az International Female Ride Day Facebook oldalán a Photo Contest linkre!

Ha erre a versenyre nem is nevezel, akkor is nyerhetsz. A Budapesti, “Szabályosan Szabadon – Csajok a motoron” elnevezésű, női motoros felvonulás résztvevői, ugyanis nem csak egy meglepetés ajándékcsomagot kapnak majd, hanem kisorsolunk közöttük egy 2 fős, 2 éjszakás vouchert a siófoki Hotel Azúrba.

Senkit ne tévesszen meg, hogy a szombati rendezvény összes logója rossz. A 9. Nemzetközi Női Motoros Nap 2015-ben május 2-án, SZOMBATON lesz. A logó Kanadából érkezett, és egészen a mai napig senki nem vette észre a turpisságot. Legalább lesz miről beszélnünk majd akkor is, ha ez a nap önmagában nem maradna elég emlékezetes.

Találkozunk szombaton. Azok, akik a délelőtti tréningen is részt vesznek, email értesítést kaptak kedden az új helyszínről, a többieket pedig várjuk szombaton 16:00 órára az Andrettihez!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ne felejtsd el, bármerre is jársz szombaton, CSAK HAJTS!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük