fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Ma 10 éves a Csajokamotoron.hu, most mi adjuk az ajándékot

boldog 10 szulinapAz, hogy ilyen szép kort sikerült megélnie Magyarország egyetlen motoros nőknek szóló internetes portáljának, elsősorban az olvasóknak köszönhető, épp ezért úgy döntöttünk, hogy a kerek évforduló alkalmából mi ajándékozzuk meg az olvasókat.

Mivel ebben a kánikulában valószínűleg már mindenki valami vízparton üldögél és sütteti a hasát, aki nem, az pedig pont ugyanerről álmodozik, az ajándékunk is a nyárhoz, a nyaraláshoz, és a vízparthoz kötődik.

Ha rendszeresen látogatod webáruházunkat, és képben vagy a kínálattal, most nyilván végigfuttattad az agyadon, hogy vajon mi lehet az, amire a fent felsoroltak mind igazak. Nagyjából egyetlen dolog lehet az… Kitaláltad?

Igen, én is a gyönyörű, pihe-puha, csajok a motoron logóval hímzett fürdőlepedőre gondoltam.

Azok között tehát, akik július 10-ig regisztrálnak az alábbi űrlapon a játékunkra, 3 darab 140 x 70 cm méretű, csamos fürdőlepedőt sorsolunk ki, egyenként 5350 Ft értékben.

{module Nyerj fürdőlepedőt 2016 gomb }

A nyerteseket emailben értesítjük majd a nyereményről.

Ha pedig úgy érzed, hogy nincs időd várni, mert már sokkal korábban elindulnál a strandra, és szükséged van egy új fürdőlepedőre, ezen a linken rendelheted meg. Siess, mert nyáron mindenki ilyet akar!

A Csajokamotoron.hu-nak pedig kívánunk legalább még ennyit népszerűségben, sikerben, motorozásban és közös programokban!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x