CsajokHírekMotoros divat

Ha szülinap, akkor kedvezmény a CsamShop-ban!

15% kedvezményre jogosító kupon NaNa születésnapja alkalmábólMa van a szülinapom-pom…, ezért aztán ismét ajándékkal készültem. Ezen a héten 15% kedvezménnyel vásárolhatsz a CsamShop-ban.

Ha már hosszabb ideje figyeled a Csajokamotoron.hu oldalt, tudhatod, hogy novemberben vamn a szülinapom, és ilyenkor mindig valami kisebb-nagyobb ajándékkal készülök az olvasóimnak. Most sincs ez másképp.

A szülinapozás már múlt héten elkezdődött azzal,hogy a TikTokon kisorsolok egy MiVue menetrögzítő kamerát. A sorsolás holnap (2023. november 21-én kedden) lesz, így ha eddig még nem tetted meg, csatlakozhatsz te is a játékhoz. A részleteket ebben a videóban találod meg:

@csajokamotoron Nyerj egy MiVue M760D motoros menetrögzítő kamerát! . Sorsolás 2023. november 21. . A nyereményjátékot nem a TikTok szervezi, nem ajánlja és nem is támogatja. . #nyereményjáték #dashcam #riderdashcam #menetrögzítőkamera #mivue #miomivuem760d #mivuem760d #csajokamotoron #motorozás #motorosjáték #nyerjkamerát ♬ eredeti hang – NaNa | Csajok a motoron

De hogy ne csak egy ember részesüljön a jóból, még egy ajándékom van. Mégpedig a CsamShop-webáruházba szóló kedvezménykupon, ami ezen a héten, tehát egészen 2023. november 26-ig érvényes.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NANA15

A fenti kuponkóddal egy héten keresztül, egészen 2023. november 26-ig, 15% kedvezménnyel vásárolhatsz a CsamShop.hu oldalon. A kedvezmény a nem akciós termékekre szól.

És hogy mi mindent találsz a motoros csajok webáruházában? Természetesen nagyrészt motoros nőknek készült ajándéktárgyakat, motoros pólókat, kendőket, sapkákat, pulóvereket, de a motoros nők találnak egy-két dolgot a párjuknak is, hiszen vannak például férfi pólók is, valamint a kifutó termékeink között ajándékokat is találsz, ami karácsonyra is jó meglepetés lehet.

Szóval hajrá! Használd ki az akciót, és használd a NANA 15 kuponkódot!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük