fbpx
HírekMotor felszerelésMotorok

A Beta Motorcycles párosul a Mitas TERRA FORCE-EF gumiabroncsokkal a 2024-es Xtrainer enduro motorjaihoz

Beta Motorcycles, Mitas, 2024, gumiabroncs, enduro,A Mitas bejelenti legújabb OE partnerségét a terepjáró piacra, ezúttal a neves olasz motorkerékpár-gyártóval, a Beta Motorcycles-szel. Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően és számos szigorú teljesítménytesztet követően a gyors enduróhoz tervezett SUPER változatú TERRA FORCE-EF-et választották ki eredeti felszerelésként a 2024-es Beta Xtrainer 250 és 300 modellekhez.

  • A Mitas TERRA FORCE-EF a 2024-es Beta Xtrainer 250-es és 300-as modellekre szerelhető.
  • Ez egy új Mitas eredeti felszerelés a Beta enduro kerékpárokhoz
  • A TERRA FORCE-EF abroncscsalád minden típusú enduroversenyzéshez készült

Gustavo Pinto Teixeira, a Mitas Motorcycle abroncsok vezetője elmondta: “Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az új TERRA FORCE-EF SUPER abroncsot választották a népszerű Beta Xtrainer enduro motorkerékpárok eredeti felszerelésének. Úttörők vagyunk az enduro versenyabroncsok szegmensében, és termékeinket világszerte nagyon jól ismerik és népszerűek a motorosok körében.

A közelmúltban új gyártóüzemekbe történt beruházásainknak köszönhetően mostantól több gumiabroncsot tudunk szállítani a piacra. Alig várjuk, hogy továbbra is a Beta Motorcycles-szel dolgozhassunk együtt, mint a megbízható eredeti felszerelés szállítójuk.”

Mitas zászlóshajó enduro abroncscsalád TERRA FORCE-EF az enduroversenyzés minden típusához.

Beta Motorcycles, Mitas, 2024, gumiabroncs, enduro,A TERRA FORCE-EF abroncscsaládot a nagy magabiztosságot, erős tapadást és stabil irányítást igénylő versenyzők számára fejlesztették ki, függetlenül a terep felületétől, sebességétől és technikai nehézségétől, a TERRA FORCE-EF abroncscsalád speciális, FIM versenyszabványoknak megfelelő nopkialakítással rendelkezik, amely hihetetlen tapadást, stabilitást és hosszú élettartamot biztosít bármilyen vezetési körülmények között. Három egyedi keverékben és vázszerkezetben kapható: SUPER a gyors endurohoz, SUPER LIGHT a technikai endurohoz és SUPER SOFT az extrém endurohoz.

 

Polár mellény akció 2023 november 30-ig

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x