HírekMotorbemutatóMotorok

A Yamaha 2024-ben egy új dimenziót nyit a motorozásban

Yamaha 2024 új motorkerékpár modellpaletta EICMA 2024A Yamaha 2024-es választéka az európai motorkerékpárosok és robogósok számára a legszélesebb modellválasztékot kínálja minden kategóriában.

Az 1955-ben Genichi Kawakami által alapított Yamaha Motor Company olyan innovatív és kifizetődő gépek megalkotására összpontosít, amelyeket úgy terveztek, hogy KANDO-t kínáljanak ügyfeleiknek – a mély elégedettség és az intenzív izgalom belső érzését érezzék, amikor valami kivételes értékkel, minőséggel és teljesítménnyel találkozik.

A vállalat inspiráló FEEL termékcsaládjától kezdve az izgalmas RACE modelleken át a stílusos MOVE robogókig minden Yamaha sokkal több, mint a részei összessége. A Yamaha motorkerékpárok és robogók, amelyeket olyan emberek találtak ki, terveztek és gyártottak, akiknek igazi szenvedélye az, amit csinálnak, képesek arra, hogy mindenki életét egy újabb dimenzióval gazdagítsák.

2024-re a Yamaha több újdonsággal is jelentkezik: két teljesen újratervezett és magasabb felszereltségű MT-09 és MT-09 SP Hyper Naked modellt dob piacra, valamint egy teljesen új Sport Heritage modellt, az XSR900 GP-t, amely a 80-as és 90-es évek GP-versenyzőit idéző dizájnnal rendelkezik, és egy Adventure szegmensbe tartozó, terepre összpontosító Ténéré 700 Extreme-et.

A városi mobilitás vonalát pedig a dinamikus, megfizethető és könnyű új RayZR robogó bevezetésével erősíti meg.

A Yamaha megerősíti a kategóriaelső Adventure termékcsaládját, itt a Ténéré 700 Extreme

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Ténéré 700 Extreme és a Ténéré 700 Explore modellek még jobban kibővítik a kalandmotorosok választékát, és az új modellek mellett a Yamaha motorkerékpárok és robogók széles választéka lesz elérhető számos új színben.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük