HírekKultúraMotoros zene

Tankcsapda „Igazi hiénák” – megjelent az Argo 2 főcímdala

tankcsapda igazi hienakA Tankcsapda zenekar készítette el az Argo 2 film főcímzenéjét, Igazi hiénák címmel.

A klippremierre december 1-jén került sor. Magára a filmes alkotásra még várni kell, ugyanis 2014 tavaszára tervezik a bemutatót.

Árpa Attila Argoja 2004-ben került a mozikba. A folytatásra pontosan tíz évet kellett várnia a közönségnek. (Vagyis még mindig vár…)

Mindenesetre, a rendező pörgős akciófilmet készített, amiben sok a lövöldözés és a több a vér, mint az első részben.

Folytatás lévén, figyelniük kellett a készítőknek arra, hogy olyan történetet kreáljanak, amely megfelel a közönség elvárásainak, viszont magában is megállja a helyét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A sztori a következő: „Az alaphelyzet megmaradt: itt vannak a magyar tahó bűnözők, akik Magyarország területén mindig győznek a profi, hightech külföldi bűnözőkkel szemben. Egy japán szindikátus meg szeretne szerezni egy adathordozót, amelyet itt őriznek Magyarországon. Felbérelnek egy magyar társaságot, ám véletlenek és balesetek során éppen a Kovács Lajos által alakított Balogh Tibi suttyó bandájára bukkannak” – mondta Árpa Attila.

A filmben ugyanúgy játszik Bicskey Lukács, Kovács Lajos, Scherer Péter és Kiss József. De, feltűnik Bán János, Kulka János, Nagypál Gábor, Bánfalvy Ágnes, Andorai Péter és Téglás Zoltán.

Az Argo 2 a Magyar Nemzeti Filmalap 296 milliós gyártási támogatásával készült.

Árpa Attila elmondta, hogy a filmmel két évvel ezelőtt kezdtek el foglalkozni, de a hazai finanszírozási rendszer átalakítása miatt nem igazán volt hol pályázni…

Akkor a költségvetés alapjait közösségi finanszírozással akarták előteremteni, az USA-ban használatos modell alapján. Végül, a film költségeinek 10 százalékát dobták össze a „kisbefektetők”.

Jövő tavasszal várjuk a bemutatót, addig is, hallgatjuk a Tankcsapda zúzását!

argo 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük