CsajokMotoros divat

Különleges karórával ünneplik a CB 750 Four 45. jubileumát

Honda CB-750Chronograph1Sokak szerint a múlt század sorozatgyártású, négyhengeres motorjai közül az első 10-ben szerepel a manapság oly közkedvelt Cafe Racer irányzatot népszerűsítő, alacsony költségvetésből is átépíthető, attraktív és szerethető gépek alapjaiul szolgáló Honda CB 750 Four.

 

A sor négyes legenda 45. születésnapját ünnepli idén, így a gyártó egy külön erre az alkalomra tervezett karórával igyekszik emelni a jubileum színvonalát, és kedveskedni a típus rajongóinak.

A 750 Four jubileumára készült órának vonzó külsőt kölcsönöz az ütős, sportos dizájn, melyhez az extra nagy, 43 milliméter átmérőjű, rozsdamentes acél ház is hozzájárul. Megjelenésében meghatározó továbbá a fekete számlapon elhelyezett fehér „750 Four since 69″ logó, mely egy karcálló, zafírkék színű üveglap mögött tündököl. A kép a fekete óraszíjjal lesz teljessé, mely szintén jól illeszkedik az óra megjelenésébe.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A német gyártmányú óra nem csak az aktuális időt mutatja, hanem beépített stopperóra funkcióval is rendelkezik, továbbá naptárral és 24 órás kijelzővel teszi felhasználóbaráttá azt. Az exkluzív kivitelű karóra 129 Eurós (több mint 40 000 Ft) áron vásárolható meg az on-line shoppokban.

A képek között láthatunk egy, a Dime City Cycles által épített Cafe Racer-t, mely alapja szintén a szülinapos CB 750 egyik példánya.honda-cb-750-cafe-racerHonda CB-750bi

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük