EseményekMotorverseny

A Chrobák Motorsport Egyesületben nyitva a kapu mindenkinek, a lányoknak is

Chrobak Motorsport EgyesületA Chrobák motoros iskola kortól függetlenül, több generációnak próbálja átadni azt a tudást, tapasztalatot, amit Chrobák János, az iskola oktatója sok éves munkájának köszönhetően összegyűjtött.

Jani négy éves korában került közelebbi kapcsolatba a kétkerekű, motorral hajtott eszközökkel. A fokozatosság elvét betartva, egy Romet Pony-n kezdett el motorozni. Majd szépen sorban következett a 4 sebességes Simson, az 5 sebességes Yamaha, a 6 sebességes Aprilia.

Később a 80 ccm-es kategória, a 125 speciál, és jelenleg is a 600-as kategória aktív versenyzője. Az iskola vezetője több magyar és nemzetközi bajnoki címmel büszkélkedhet, szép sikerekkel a háta mögött.

Chrobák János hatodik éve foglalkozik minden korosztállyal a tudásának lehető legjobb szintű átadásával. A motorsport iránt érdeklődő kezdő gyermekeknek, vagy a már sok éves motoros múlttal rendelkező, de fejlődni vágyó érettebb motorosoknak türelmesen magyarázza az alapokat, vagy az apróbb fortélyokat.

A kezdő motorosoknak akár csak kipróbálás szinten vagy csak heti egyszeri elfoglaltságként biztosítanak motorozási lehetőséget. A 4-10 éves gyermekeknek motort is tudnak biztosítani, és rendezett, felügyelt körülmények között vehetnek részt motoros oktatáson. Itt a gyerekek a nulláról is kezdhetik a motorozást.

Mi kell ahhoz, hogy valakiből motorversenyző legyen?

Jani azt mondja, nem kell különösebb dolog a versenyzővé váláshoz. A jó versenyző persze már más dolog.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A versenyzéshez nagy vonalakban a következő dolgok kellenek: felszerelés, motor, elég szabadidő a családnak, egy minimális szabályismeret, illetve egy egyesület, ahol a versenyzői engedélyt kiválthatja.

A jó versenyző már összetettebb. Mindezek kiegészülnek kellő alázattal, fegyelemmel, tanulni akarással, koncentrációval, tehetséggel. Hogy egy jó versenyző eredményes is legyen, ahhoz később kellő anyagi háttérre is szükség lesz.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük