fbpx

Csajok a falon

pinupverseny2008 01A Rod N Custom magazin a májusi Rod and Custom Show-n az egyéb különlegességek mellett megrendezi az első magyarországi pin up modell szépségversenyt.

A szervezők várják azoknak a 18-35 év közötti lányoknak a jelentkezését, akik erős vonzódást éreznek a pin up, a rockabilly, és hot rodder chicken stílus iránt, és tehetségüket, szépségüket szeretnék megmutatni a májusi Rod and Custom Show-n több ezer ember előtt.

A versenyre magyar és határon túli jelentkezőket is várnak, akiknek április utolsó hetében elődöntőt tartanak. A legjobb 15 lány már élesben, a kiállítás alatt száll majd versenybe a Magyarország Pin Up királynője díjért. A verseny sztárvendége a svájci Zoe Scarlett Pin Up modell lesz.

A Pin Up királynő díja 500 Euro pénznyeremény, és egyéb értékes ajándékok. Az első három helyezett exkluzív fotózást kap a Rod N Custom magazinban, melynek fotóanyagát saját portfoliójában később szabadon felhasználhatja. A fotósorozatot Dirk Behlau, a híres német hot rod fotográfus készíti majd a helyszínen.

Jelentkezési határidő: 2008 április. 15. Jelentkezni e-mailben lehet, rövid szöveges bemutatkozással, és minimum 5 db fotóval.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x