HírekMotorbemutatóMotorok

A 2022-es Yamaha R-sorozat modelljei a Yamaha World GP versenyzői múltját ünneplik

Yamaha Yzf r125 2022

2022-es R-sorozat

Az R-sorozat a szupersport modellek széles választékát kínálja, amelyek mindegyikét a Yamaha élesen összpontosító “kompromisszumok nélküli” filozófiája alapján tervezték és építették, ami ezt a versenysportos termékcsaládot a legizgalmasabbá teszi.

R1M

Az Öhlins elektronikus versenyfelfüggesztéssel (ERS) felszerelt és lenyűgöző specifikációval rendelkező R1M, amely a legfejlettebb elektronikus vezérlési technológiát és könnyű karbon karosszériát is magában foglalja, a Yamaha meghatározó pályamotorja. 2022-ben ez az ikonikus, nagy teljesítményű szupersport-motorkerékpár egy új Icon Performance színben lesz kapható.

R1

A szuperagresszív, M1 ihlette stílus, könnyű vázzal, csúcstechnológiás elektronikával és 998 köbcentiméteres EU5 crossplane motorral kombinálva az R1 mindig készen áll arra, hogy felpörgesse az adrenalint. Az új, kéttónusú Icon Blue sötét mattkék színválasztékban kapható.

R3

Az agresszív stílusú, MotoGP®-ihlette motorházzal, kettős LED-es fényszórókkal és 37 mm-es KYB inverz első villával felszerelt R3 a Yamaha végső szupersport könnyűsúlyú modellje.

Ez a nagy fordulatszámú, 321 köbcentiméteres, A2-es jogosítvánnyal rendelkező motorkerékpár ideális előrelépést jelent az R125-ös motorosok számára, és tökéletes felkészülés a következő, R7-es motorra való továbblépésre.

2022-re az R3 motorja teljes mértékben megfelel az EU5 szabványnak, és a motorházfedél alsó burkolatának formáját az új katalizátor elhelyezéséhez igazítottuk. Az R3 új Icon Blue színben lesz kapható, amely az Icon Blue és a sötét mattkék keverékéből álló duotónusú fényezéssel még sportosabb megjelenést biztosít, amely megerősíti az R-sorozat családi megjelenését. Az R3 második színe a Yamaha Black, amely stílusos és dinamikus megjelenést kölcsönöz a motornak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

R125

Az R125 ugyanolyan magas színvonalon készült, mint minden R-sorozat, és minden motorosnak lehetőséget ad arra, hogy az R/World részévé váljon. Az R1 által inspirált karosszériával és kompakt Deltabox vázzal – valamint a nagy hatékonyságú EU5 motorral és a magas specifikációjú felfüggesztéssel és fékekkel felszerelt R125 a tökéletes könnyűsúlyú szupersport motor. Az új, kéttónusú Icon Blue és sötét mattkék színválasztékban kapható.

Az R1M, R1, R1, R3 és R125 modellek 2021 decemberétől lesznek kaphatók az európai Yamaha márkakereskedésekben. Az R1, R3 és R125 modellekhez két színválaszték lesz elérhető: az új kéttónusú Icon Blue színválaszték, valamint a Yamaha Black. Az R1M az új karbon és fekete Icon Performance színben kerül forgalomba, kék ékezetekkel és kék kerekekkel.

 

Extrák a 2022-es Yamaha modellekhez a következő oldalon, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük