HírekMotorbemutatóMotorokMotorozás

A BMW F 850 GS Adventure bárhová eljuttat a Földön!

BMW F 850 GS AdventureAz F modellek közül a legprofesszionálisabb a BMW F 850 GS Adventure. Ez biztos! A génjeiben van. Végül is az R 1250 GS Adventure-rel osztozik rajtuk. És az biztosan feltűnik első ránézésre is…

A hatalmas 23 literes tank eltéveszthetetlen, akár csak az oldalsó burkolat. Ez a két dolog adja az igazi Adventure-megjelenést, amiről mindenki tudja, hogy ez az Enduro bárhová eljuttatja, még Föld körüli útra is, ha a szükség úgy hozza!

De nem csak a külső, hanem a belső is azzá varázsolja a BMW Adventure-t, ami. A technikai felszereltség egy kiegyensúlyozott vezetési élményt nyújt. Alapjáraton lekapcsolható ASC-vel, ami alkalmazkodik az úton lévő körülményekhez.

Az optimalizált „Road” és „Rain” módok hozzájárulnak a megfelelő biztonsághoz. Ehhez hozzátesz a 21 inch-es első kerék, amit egy fejjel lefelé állított villa tart: tipikus Enduro. A teleszkóp elöl 230 mm, hátul 215 mm kilengéssel biztosítja, hogy nehezebb szakaszon is minden nyugton maradjon.

Ott van még a Pro mód a „Dynamic” és „Enduro” beállításokkal, ami szabad utat enged az ABS Pro-nak és a dinamikus kipörgésgátlónak. Többet nem is kívánhatsz! Az anti-hopping kuplung, ami csökkenti a húzónyomatékot, láthatóan minimalizálja, hogy a láb leugorjon a kuplungról váltás közben. Más tartozékok: 6.5 TFT képernyő és fedélzeti számítógép.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Wunderlich fejlesztői rögvest a szívükbe zárták a BMW F 850 GS Adventure-t a megjelenésekor, és már készen is vannak a hozzávaló kiegészítőkkel, amiktől még inkább csúcskategóriás lesz!

BMW F 850 GS Adventure1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük