fbpx
CsajokKiemeltMotoros csajok

A 2022-es BMW GS Trophy német csapatának tagja, Gyarmati Lilla

BMW GS Trophy 2022 a német csajokMégis úgy döntöttem, hogy ezt a lehetőséget kár lenne elszalasztani, tehát megpróbálom megtenni ami tőlem telik és nem összetörni vagy leégetni magam.

Azonnal terepgumikat húztam a BMW F 800 GS-emre és felvettem a kapcsolatot a közelemben lakó selejtező-résztvevőkkel, akik elláttak hasznos tanácsokkal a felkészüléshez.

Terepre termett: BMW F 800 GS 2008

Bemutattak egy Frankfurtban élő motoros instruktor nőnek, aki szinte örökbe fogadott és rendszeresen gyakorolt velem egy parkolóban bójákkal, illetve később egy krosszpályán. Hihetetlen sokat köszönhetek neki!

Mindemellett bejelentkeztem több tréningre is az enduroparkban, ahol a selejtezőt szervezték, így előre is megbarátkozhattam a helyszínnel és a motorral amit a selejtezőre béreltem. Azért béreltem egy BMW R1250GS-t, mert azzal könnyebben mentek a feladatok és nem akartam a saját motoromat ilyen szinten nyúzni.

A felkészülés hónapjai nagyon eseménydúsan teltek, mert minden hétvégém, és gyakran az estéim is munka után a motoros gyakorlással mentek el. A célom az volt, hogy ne égessem le magam és ne törjem össze magam, viszont ezt számomra váratlanul túlszárnyaltam és a selejtezőn a két legjobb közé kerülve bejutottam a német női csapatba.

A BMW Motorrad németországi leányvállalata egy évig használható bérmotorral és pár hétvége enduro parkos edzéssel támogatott minket a felkészülésben. Ezeket kiegészítettük magunktól még sok egyéb programmal, gyakorlással és motoros nyaralással.

A selejtező után a többi csapattaggal nagyon jól összebarátkoztunk, heti szinten tartottuk a kapcsolatot és egy nagyszerű csapattá váltunk.”

 

Hát ennyi volt Lilla története. Talán, ha nagyon szépen kéritek, mesél nekünk a BMW GS Trophyn-szerzett tapasztalatairól is.

Na, tegye fel a kezét, akit ez is érdekel! 
0
Na, tegye fel a kezét, akit ez is érdekel! x

Képek: Gyarmati Lilla

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 2 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x