EseményekHírekMotoros találkozó

Szombaton ellepik a motorosok a Hősök terét

Szelíd motoros felvonulás Levegő Munkacsoport Hősök tere 2022 szeptemberA Levegő Munkacsoport idén újra megrendezi az Európai Autómentes Naphoz kapcsolódó Szelíd Motoros Felvonulást, melynek keretében egy és hat év közötti gyerekek lábbal hajtható kismotorjaikkal és futóbiciklijeikkel veszik birtokba a Hősök terét.

2022. szeptember 24-én, szombaton tíz órára várják a szervezők azokat a kisgyermekes családokat, akik a lezárt Hősök tere körül örömmel vesznek részt saját kismotorjaikkal vagy futóbiciklijeikkel egy-két kör megtételében, és a végén még moci emelésre is sor kerül.

„A felvonulás célja, hogy megmutassuk, a jövő nemzedéke egy tisztább, egészségesebb környezetben szeretne felnőni, ezzel együtt fontos figyelembe vennünk, hogy ők lesznek a jövő kerékpárosai” – mondta Szegő Judit, a Levegő Munkacsoport projektvezetője és a program egyik szervezője.

Utoljára 2015-ben rendezte meg a civilszervezet a felvonulást, azóta többen átvették az ötletet, most hosszabb kihagyás után bíznak abban, hogy idén is hatalmas népszerűségnek örvend a felvonulás, és több száz kisgyermekes család veheti birtokba a teret.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem sokkal később a Magyar Rákellenes Liga is motoros csillagtúrát és felvonulást szervez. A Motorral az emlőrák ellen elnevezésű rendezvény gyülekezője 13:00 órakor lesz a XI. kerületi Tranzit Art Caféban. A résztvevők innen motoroznak át együtt a Hősök terére, ahova várhatóan 14:30-kor érkeznek majd meg.

Ha bármelyik (vagy mindkét) programon szeretnél részt venni, az időjárás előrejelzés szerint a most következő hétvége tökéletesen alkalmas lesz egy kellemes őszi motorozásra!

Motorral az emlőrák ellen Magyar Rákellenes Liga

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük