fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

Új Yamaha XSR125 Legacy: Motorozz az időben

Yamaha XSR125 Legacy 2023

Az első Yamaha Sport Heritage modellek bemutatása óta a szegmens korosztálytól és motorozási tapasztalattól függetlenül nagy sikert aratott azok körében, akik értékelik azt a sajátos módot, ahogyan ezek a gépek az autentikus stílust és az egyéni karaktert a modern technológiával és sportteljesítménnyel ötvözik.

Az XSR márka gyorsan meghatározóvá vált azok számára, akik kedvelik a valódi karakterrel és őszinte bájjal rendelkező, ikonikus motorokat. Bár a Yamaha korábbi korszakának legendás modelljei előtt tisztelegnek, a legújabb XSR700 és XSR900 modellek a motor, a váz és futómű tekintetében abszolút a modern élvonalat képviselik – ötvözve a két világ, a két korszak legjobb tulajdonságait.

Növekvő népszerűség

A Yamaha Sport Heritage modellek növekvő népszerűsége mögött a terjedő „custom-built” motorépítési irányzat húzódik meg – és elsősorban a Yamaha Yard Built programja, amely számos különleges projekt megépítését ösztönözte és segítette elő Európa legkreatívabb motorépítői körében. A Yard Built program elindítása óta több mint 60 exkluzív, egyedi különlegesség készült a sorozatgyártású Sport Heritage modellek alapján, és a Yamaha 2022-ben és később is folytatja a Yard Built projekt támogatását.

A Yard Built program bebizonyította, hogy a Yamaha szériamodelljei a flat trackerektől, a scramblereken át a café racerekig, bármilyen átalakításhoz ideális alapot biztosítanak. A 60-as, 70-es és 80-as évek legikonikusabb Yamaha-dizájnjait életre keltő, a küllős kerekekkel, legendás színekkel és minőségi alkatrészekkel ellátott Yard Built Yamahák új lendületet adtak az egyedi motorépítésnek, és megerősítették a Faster Sons közösséget.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az örökölt dizájnt a kortárs technológiával a maga egyedi módján ötvöző Faster Sons filozófia sok motorost inspirál arra, hogy személyre szabják saját gépüket, és valami különlegeset alkossanak, amely tükrözi saját stílusukat – és eközben új, izgalmas dimenzióval gazdagítsák a motorozás világát. Néhány ilyen retró dizájnelem, például a küllős kerék már alapfelszereltség az új XSR125 Legacy-n, kiemelve, hogy ez a stílusos modell a múlt legjavát ötvözi a modern dizájnnal és technológiával.

Yamaha XSR125 Legacy 2023

Új XSR125 Legacy: A motorozás valódi élménye

A Yamaha mindig arra törekedett, hogy karakteres motorokat építsen a motorosok lehető legszélesebb köre számára. 1955 júliusa óta mindig a motorosok igényei és vágyai álltak az új modellek fejlesztésének középpontjában. Ez az ügyfélközpontú filozófia tette lehetővé a Yamaha számára, hogy olyan ikonikus és korszakalkotó modelleket készítsen, amelyek az elmúlt hét évtized során megváltoztatták a motorozás arculatát.

A társaság küldetését legjobban a japán „Kando” szó írja le: Olyan tökéletes és örömet okozó termék megalkotása, amely inspirálja a szívet és a szellemet – és az új XSR125 Legacy a Kando tökéletes gyakorlati példája.

Még több Yamaha XSR125 Legacy kép a galériában

Az XSR125 Legacy a 2021-ben bemutatott, rendkívül népszerű XSR125 modellre épül, ugyanazt a 125 köbcentiméteres VVA motort és vázszerkezetet használja. Az XSR125 Legacy megjelenése azonban teljesen más stílust képvisel, karakterét sajátosan egyedi, neo-retró megjelenése határozza meg.

Ördögfióka a városban – Yamaha XSR700 2016 teszt

A módosítások adják az új modell jellegzetes sziluettjét és egyedi karakterét, ami kihangsúlyozza a kapcsolatot a múlt klasszikus Yamaháival, ugyanakkor világosan követi a Sport Heritage vonalat: „A múlt ihlette, de a jövőnek készült”. A kezdő, a tapasztalt és a visszatérő motorosok számára is ideális XSR125 Legacy a jövőbe tekintve készült, azoknak akik értékelik az időtlen stílust, de a legmodernebb motor- és futómű-technológiát keresik, a kényelmes és minőségi motorozás érdekében.

Könnyű, küllős kerekek

Az XSR125 Legacy sajátos jellemzői harmonikus egységet alkotnak, és olyan különleges karakterű gépet hoznak létre, amely biztosan népszerű lesz az időtlen stílust kedvelő motorosok körében. A könnyű, küllős kerekek az 1960-as és 1970-es években, a Yamaha úttörő versenygépein használt konstrukciókat idézik, és fontos szerepük van az új Sport Heritage modell autentikus megjelenésében.

 

Nincs még vége, lapozz!

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x