fbpx

Bezárta kapuit a Budapest Motor Fesztivál

Auto, Motor Tuning Show - Budapest Motor Fesztivál 2013Nem rajtunk múlott, hogy a szezonnyitó motoros kiállítás idén nem hozta meg a tavaszt. Kicsit didergősen, de sok ismerős társaságában telt el a hétvége.

Idén a Hungexpo helyett az Expo Trade Events Kft. vette kezébe az első tavaszi autó-motor kiállítás szervezését. A vélemények megoszlottak, volt aki szerint jobb, volt aki szerint rosszabb volt az idei kiállítás. Egy biztos, a nagy hazai márkák jelentős méretű standokkal képviseltették magukat, és rengeteg motort kipróbálhatott és láthatott, aki kíváncsi volt.

A tavalyi évhez képest kifejezett javulást jelent szerintem, hogy egy belépőjegy áráért a közönség több rendezvényt is megnézhetett. Az “A” pavilonban a rengeteg különleges négykerekű mellett hangos zene és az ehhez illő, lenge öltözetű hoszteszek vonzották a férfi szemeket. A szabad területen a stuntriding bajnokság zajlott neves motoros kaszkadőrök részvételével, és a Safety Hungary vezetéstechnikai bemutatóját is megnézhette, akit nem riasztott el a sarkvidéki hideg.

Talán nem felejtek ki senkit azok közül a nagy motorkerékpár márkák közül, akik a “G” pavilont töltötték meg: kiállított a Suzuki, a BMW, a Ducati, a KTM, a Harley-Davidson, a Honda, a Kawasaki, a Triumph, a Yamaha, és a Keeway. Láthattunk elektromos robogókat, és természetesen rengeteg felszerelést kínáltak a motoros boltok jelentős kedvezménnyel.

A szaksajtó is képviselte magát a motorosok pavilonjában, ahol a MotoZin magazin egy látványos,valósághű tiroli hüttében várta az olvasóit, a Motorrevünél ismét vérfürdő volt (vérét adhatta, aki nem ájulós), és idén először állított ki a MotoRage magazin.

A Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállításon rengeteg olyan autót és motort láthatunk, amelyeknek a tervezésénél közreműködtek a magyar szakemberek, és találkozhattunk a Magyar Mentőmotor Alapítvány motoros mentőivel, valamit az ORFK rendőrmotorosaival is.

Az “F” pavilonban kapott helyet az EMAT (Épített Autók és Motorok Találkozója), rengeteg különleges, egyedileg épített motorkerékpárral és hot roddal, valamint a Tattoo Expo is it zajlott, ahol három napon keresztül zúgtak a tetoválógépek, és készültek a szebbnél-szebb minták, hogy azután a nap végén a szakértő zsűri elbírálja és díjazza őket.

Természetesen a Csajok a motoron sem maradhatott le egy ilyen nagyszabású rendezvényről. Az elmúlt években megismert rózsaszín lufis standunkon webáruházunk termékeit kínáltuk látogatóinknak. Sok ismerőssel találkoztunk a három nap alatt, és sok új motoros csajt ismertünk meg. Azok között, akik regisztráltak a standunkon, vasárnap este sorsoltuk ki Megyer falu polgármestere által felajánlott nyereményeket, szóval…. Tadadadám!

  • Aki a családi hétvégét nyerte: Kolonics Detre
  • A kétszemélyes fesztiválbelépő nyertesese a Megyer Camp Fesztre: Patonai Róza

A nyerteseknek gratulálunk, a nyereményükről emailben is értesítjük őket, és hamarosan megkapják a nyereményüket.

Köszönöm mindenkinek, aki kilátogatott a kiállításra, és remélem, jövőre még több ismerőssel futhatunk össze, valamivel kellemesebb időben ezen a nagyszabású szezonnyitó rendezvényen.

***

A kiállításról rengeteg fotót találtok itt, és ugyanide várjuk a ti fényképeiteket is!

budapest motor fesztival 1 2013 13budapest motor fesztival 1 2013 15budapest motor fesztival 1 2013 44budapest motor fesztival 1 2013 47budapest motor fesztival 2 2013 56budapest motor fesztival 2 2013 6budapest motor fesztival 3 2013 20budapest motor fesztival 3 2013 22budapest motor fesztival 3 2013 23budapest motor fesztival 3 2013 24budapest motor fesztival 3 2013 45

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x