fbpx

Saját motor teszt: Az utcai dübörgő – Suzuki LS 650 Savage 2003

Suzuki LS 650 Savage 2003 saját motor teszt

Anno, körülbelül tíz évvel ezelőtt volt egy Suzuki Savage LS 650 chopperem. Egyszerűen le sem szerettem volna szállni a vezető ülésből. Eső, szakadó eső esetén sokszor veszekedett velem párom, hogy csúszik az út, de nem hatott meg, mentem vele. Egyszerűen élvezetem minden megtett kilométert, amit a chopperemmel tettem meg.

Ez nem is csoda, hiszen egy igazi, testes, mély hangú motorról volt szó, amely „érezte minden egyes mozdulatom”. Szóval igazi szerelem volt, csak aztán a csúnya anyagiak elvitték tőlem. Majdnem megszakadt a szívem miatta, de el kellett, hogy adjam.

Csak az anyagiak miatt nem váltam volna meg tőle, de sajnos jött a betegség is, ami miatt elvették a jogosítványomat. Pedig igazi, vad, dübörgő szerelem volt a Suzuki Savage 650-esem. Rengeteget mentem vele, túrázni is, akár csapatban is, a lényeg az volt, hogy menjek.

Volt olyan is, hogy hazaértem egy 500-600 kilométeres túráról, és levezetésképpen vezettem még 200 kilométert. Főleg az elhagyatottabb, falusi feelinget szerettem, ahol nem nagyon volt forgalom, lehetett nézelődni.

Persze motoros találkozókra is jártam vele. Csapatban elsősorban motoros találkozókra mentünk.

Mi a jó a cipzárban? – a csapatban motorozás szabályai

Kezes, könnyen kormányozható, jól vezethető motorról van szó, amely jól bírja a gyorsulást, egyes helyzetekből rendkívül könnyen ki tudtam vele gyorsítani, előzni. Néha kellett is, motorozásnál nagyon figyelni kell, mert sok autós sok helyen nem adja meg az elsőbbséget. De volt olyan is, hogy egyenesen leszorítottak volna az útról, ha nem számíthatok a gépemre.

Persze volt, hogy én voltam kicsit figyelmetlen. A mai napig hálás vagyok annak az ismeretlen autósnak, aki akkor megoldotta a helyzetet. Arra kérlek, nagyon figyeljünk egymásra, a közlekedésre, és fáradtan – amennyiben lehet – ne induljatok útnak!!!

A piros lámpáknál, vagy homokos úton is rendkívül könnyen kezelhető, mivel eléggé alacsony, így alacsonyabb személyeknek is való. Teli talppal le lehet róla érni, ezért is írtam, hogy homokos úton, földúton is könnyen használható, de persze nem terepezésre találták ki.

 

Nincs még vége, lapozz a folytatáshoz!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x