fbpx

A 2022-es BMW GS Trophy német csapatának tagja, Gyarmati Lilla

BMW GS Trophy 2022 A német csapat
A 2022-es BMW GS Trophy német csapata

A Frankfurtba való kiköltözésem után nem igazán motoroztam, mert a munka és a hétköznapi teendők valahogy mindig fontosabbak voltak, illetve mert nem is volt meg hozzá a társaságom.

Pár éve egy szakítás után viszont sok időm szabadult fel és rájöttem, hogy mennyire hiányzik ez a csodálatos hobbi az életemből. Elkezdtem újra rendszeresen motorozni és elmentem egyedül is hosszabb túrákra, például az egyik ősszel Toscana-ba.

Egy munkatársam támogatásán felbuzdulva elmentem egy egynapos terepmotoros tréningre, ami annyira megtetszett és jól ment, hogy utána mindenféle terepmotoros tapasztalat nélkül bejelentkeztem egy egyhetes csoportos off-road túrára Portugáliába.

Ez hatalmas élmény volt és a vakmerőségemnek és a szervezők professzionalitásának köszönhetően sérülések nélkül és viszonylag jól ment. Amint visszatértem Frankfurtba, hirtelen beköszöntött a járvány.

A járványos helyzetet és a lezárásokat mindenki máshogy éli meg, de én baromira unatkoztam és minden időmet álmodozással és motoros utazónők (Kinga Tanajewska, Lea Riek, Noraly (Itchy Boots) és még sorolhatnám) videóinak nézegetésével töltöttem.

bmw gs trophy lilla 2022 8 bmw gs trophy lilla 2022 6 bmw gs trophy lilla 2022 10 bmw gs trophy lilla 2022 9 bmw gs trophy lilla 2022 12 bmw gs trophy lilla 2022 1 scaled bmw gs trophy lilla 2022 5 bmw gs trophy lilla 2022 3 bmw gs trophy lilla 2022 7 bmw gs trophy lilla 2022 11 bmw gs trophy lilla 2022 4 bmw gs trophy lilla 2022 2

A 2020-as GS Trophy-t is követtem az interneten, ahol már két háromfős női nemzetközi csapat is versenyezhetett. Amikor kiírták a 2022-es GS Trophy-t és megtudtam, hogy idén 6 nemzeti női csapat indulhat, akkor felcsillant a szemem és beküldtem a jelentkezésemet a német selejtezőre. Habár nem gondoltam volna, hogy – különösen külföldiként – bármi esélyem lenne a bejutásra.

A járvány miatt korlátozni kellett a német selejtezőn résztvevők számát, ezért egy 30 másodperces motivációs videóval kellett jelentkezni, ami alapján 40 férfit és 10 nőt választottak ki.

Nagyon meglepődtem és teljesen beparáztam, amikor 2021 Február végén megkaptam a hírt, hogy 4 hónap múlva részt vehetek a selejtezőn, hiszen a saját motoromon még sohasem volt terepgumi és az enduro tapasztalatom egy tréningre és egy egyhetes Portugáliai kalandra korlátozódott.

 

Nincs még vége, lapozz!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 2 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x